Nah bine mah Sorin , la ce te asteptai de la el,
) unii oameni sunt impresionati chiar de orice

) deoarece daca esti pe un drum fara prioritate (vezi la UTA straduta dintre stadion si blocuri sau intersectia de la Padurice sau chiar UTA cum vii dinspre Fortuna) nimeni nu te lasa sa intri pe drumul cu prioritate daca nu intri INCET INCET cu tupeu in intersectie pana opreste cineva de nevoie sa te lase si pe tine. Eu, personal, incerc sa ajut cat mai mult pe cei care se afla pe drumurile fara prioritate si vor sa intre pe drumul cu prioritate, dar daca celalalt sofer nu are curaj sa intre in intersectie mai in forta cand vede clar ca eu il las si nu este alt pericol, atunci eu nu am ce face. Eu daca vad ca cineva ma lasa sa intru in fata lui, incerc sa intru cat mai repede si sigur cu putinta pentru a incurca cat mai putin traficul si desigur dupa ce am intrat un multumesc cu avariile sau un salut cu mana nu strica, ci din contra.
)

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment