La multi ani!, tot ce va doriti...
Discutii mai putin serioase ale bacauanilor si nu numai.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Tu erai numarul necunoscut? Am vazut eu vreo 2 apeluri dar prea tarziuOriginally posted by BC08VDS View PostLa Multi Ani in noul an.Dimineata era cand te-am sunat pe tine si pe Brutus adica 3 dimineata.Din voi doi a raspuns numai Sageata.
Lanturile tale sunt tot virgine, sa vedem maine cum se prezinta situatia
Comment
-
Salutare si la multi ani si tot ce va doriti in noul an. Gata am revenit si eu pe plaiuri bacauane.De acum inainte o sa apar si eu mai des pe la intalniri ca nu o sa mai parasesc prea curand locurile de bastina.Duminica vine cineva? Pana la urma e la 11 sau la 14 intalnirea?
Comment
-
stai linistit stefane, lasa-l pe sorin sa se bucure si el o zi de sefie, asa cum s-a bucurat geoana de postul de presedinte
ce-mi plac glumele mele!! cred ca eu sunt singurul de pe aici care n-a baut nimic de sarbatori. n-am pus strop de alcool in gura dinainte de craciun. si eu zic sa ne intalnim la 14.00, sa lasam lumea sa doarma mai mult duminica. ora 14.00 e mai buna, este dupa trezirea din somn si inainte de alta bauta (pt cei care se pot abtine pana la 14.00).
sigpic
Comment

Ne vedem duminica la un suc de grefe?
Acum serios,ai grija la drum,fara evenimente,oricum ramai seful nostru,fii fara grija.

Comment