@Cory: Da, ratez prima repriza a meciului. Sunt prea bun pentru unii dintre voi si de-aia dau un avans. Si sambata, imediat ce ajung, voi recupera garantat tot ceea ce pierd vineri seara.
@Valeriu: te rog eu, insist chiar sa nu mai cumperi/aduci nimic ... aduc eu restu'. Da? Stii doar ca te poti baza pe mine. Roaga-te doar sa nu ti se faca foame, sau sete, sau somn ...
PS In caz ca mai intereseaza pe cineva: aduc si eu o petarda "de butuc" dar fara licenta.
@Valeriu: te rog eu, insist chiar sa nu mai cumperi/aduci nimic ... aduc eu restu'. Da? Stii doar ca te poti baza pe mine. Roaga-te doar sa nu ti se faca foame, sau sete, sau somn ...
PS In caz ca mai intereseaza pe cineva: aduc si eu o petarda "de butuc" dar fara licenta.

Maine trag un loz sa-mi vad norocul,dar tinan-d cont ca e Vineri 13.?????? Eu vreau si sper.DISTRACTIE MAXIMA.(nu scoateti ursii din barlog) Sa mancati friptura ,nu arsura.
P.S. Mircea ,sa gusti din gratar mai des. 

care ne va obliga să ne petrecem cea mai mare parte a weekend-ului în "bibliotecă"
, aşa că dacă nu a uitat valeriuciprian să mă treacă pe lista celor care ajung mîine în bîrlog, atunci vă voi ajuta şi eu să treceţi peste greaua încercare a buchisitului. 

Comment