Discutii Generale LC BAIA MARE
Collapse
X
-
Cine vrea maine se intalneste alta comunitate din Baia Mare la ora 8 la omv pe independentei, daca doriti haideti si voi ca si noi vom merge impreuna incolo...
care veniti?
Leave a comment:
-
Buna baieti .Ce mai faceti faceti?Ne vedem miercuri Va doresc o seara frumoasa & onoapte tinereasca
Leave a comment:
-
M-am interesat de pretu biletului pe data de 11 Iunie la drag racing pe aieroportu Satu Mare biletu costa 15 ron pe persoana...
Mersi de suc domnu Leu si imi pare bine ca mai sunat aseara...cum ati ajuns aseara acasa?
eu zic sa ne intilnim pe data de 11 Iunie la locul nostru de intalnire la o anumita ora toti acolo si sa mergem in coloana pina acolo ce parere avet??
Leave a comment:
-
am mai gasit cateva poze pe la colectie care merita vazute , mai vechi da ...Attached Files- Picture1 003.jpg (116.6 KB, 100 views)
- Picture1 009.jpg (88.0 KB, 98 views)
- Picture1 010.jpg (110.8 KB, 96 views)
- Picture1 016.jpg (97.1 KB, 93 views)
- Picture1 028.jpg (120.1 KB, 92 views)
- Picture1 014.jpg (69.6 KB, 24 views)
- Picture1 019.jpg (129.7 KB, 24 views)
- Picture1 020.jpg (124.0 KB, 23 views)
- Picture1 021.jpg (110.5 KB, 23 views)
- Picture1 024.jpg (108.2 KB, 25 views)
Leave a comment:
-
Pai, le prefer pe cele fixe in locul mcv-urilor, ca pe alea le detecteaza si detectoarele de radar ,dar pe alea de pe mcv .............Originally posted by gabiborcila View Posthttp://www.mediafax.ro/social/radare...-8300197/foto/ - ce parere aveti voi de asta ?
Leave a comment:
-
Da distributia noua imi apartine, dar toate multumirile merg catre domnul CALIN fara el nu ar fi fost rezolvata asa repede si asa profesional!!!
Leave a comment:
-
Sebi
o distributie noua
Leave a comment:
-
vor sa ne jupuie hotii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa ne ia si placerea de a conduce
Leave a comment:
-
Pai ce putem spune!!! Asta este, de acum inainte purtam incaltaminte usoara!!!
Leave a comment:

Leave a comment: