LoganClub Botosani

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• loosh
    replied
    Unde e toata lumea? Cand vreau sa vin si eu... se amana intalnirea. Poate saptamana viitoare.

Leave a comment:

• sebyup
    replied
    Salutari si tie...vorbesc in numele tuturor si din cate stiu nu merge nimeni. Sorryyyy....

Cine se anunta pentru intalnirea de maine 20.03.2011 orele 15.00 la Casa Lux?
    1. Sebyup
    2.............

Daca pana la ora 14 nu se anunta nimeni prin SMS sau pe forum, atunci amanam intalnirea...
    Last edited by sebyup; 20 March 2011, 09:52. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• tedyystaff
    replied
    buna seara Domnilor salutari de la Suceava merge cineva de la voi la Iasi pe 20 GTT Drift Series?

Leave a comment:

• C&S
    replied
    Sper sa ajungem duminica asta. Pana atunci ... va anunt ca m-am apucat de Virtual Tuning(daca vreti sa va fac LOGANUL vreun Lamborghini/Aston Martin/ Ferrari/ BMW/Mertz).
    PS: Cam asa ar arata masina daca ar pica pe mana mea(nu ca tata nu ar vrea) ...
    Attached Files

Leave a comment:

• loosh
    replied
    La noi, la Romani, nu trebuie sa uiti sa faci urari de 8 Martie daca vrei sa ai un trai bun alaturi de femeia de langa tine, fie ca e mama, iubita, sotie ori colega de birou. O floare si o felicitare de Ziua Femeii aduc zambetul pe buze si pot trezi simturi adormite.

Leave a comment:

• cirstian76
    replied
    La MUlti ani tuturor domnisoarelor,doamnelor cu ocazia zilei de 8 Martie,si sa aveti parte de ceea ce e mai bun

Leave a comment:

• marinarul
    replied
    Multumesc baieti ptr urarile de bine.Imi pare rau ca am fost in numar atat de mic la intalnirea asta.Unde sunteti razesii mei loganisti?Pacat.Poate vom fi mai multi odata cu venirea caldurii.Abia astept.Mult noroc la toti.

Leave a comment:

• xwwbotosani
    replied
    La mulți ani MARINARULE și vĂ¢nt din pupa sa ai mereu. Multa bafta.

Leave a comment:

• sebyup
    replied
    Gata si cu intalnirea 55. Multumim Marinarule de cinste si LA MULTI ANI inca o data. Cateva instantanee de la intalnire.
    Attached Files

Leave a comment:

• tifosibt76
    replied
    1. Sebyup
    2. C&S
    3. Ionel
    4. tifosibt76
    5. ______

Leave a comment:

Working...
X