Gratar,iesiri,aer curat,sprit
Collapse
X
-
Azi o iesire frumoasa intre colegi ca in vremurile bune.....lista ramane deschisa ptr.cine vrea s-o onoreze.......cu prezenta.vom reveni cu foto...maestre boly76 asteptam foto.
-
aici nu e vorba de familii sau nu .....e bunadispozitie
urmatoarea e simbata aceeasi locatie
Leave a comment:
-
Am inteles... atunci nu ma bag ca n-am cu cine venii... am crezut ca mergi cu baietii... :d
Leave a comment:
-
-
poate ajung si eu...da mai incolo...dupa 16-17 daca e lasatimi si mie un numar de telefon sa va contactez
Leave a comment:
-
Marti,1MAI,se anunta o ieseala la Maialul Codlea pentru a sarbatori "Ziua muncii" nemuncite

:

adunarea 9-10 dimineata
P.S.se lasa crunt.....tiuca,vin ,bere si alte alea
Leave a comment:
-
Nici nu ma asteptam ca altcineva sa raspunda la "provocare"..cine stie si cunoaste gustul "apei minerale".....este rimini..biiineee ba...baiete
Leave a comment:
-
sa curga berea e oferta la lidl 2 lei berea cu tot cu sticla, tot ce mai lipseste este locatia
)
Leave a comment:
-
Se incheie un an 2011 cu realizari sau nu...as vrea sa-l incheiem in "glorie"...cine vrea ...intre craciun si revelion......il executam...doritori??
Leave a comment:
-
eram in fundata nu moeciu dar tot la chef
... si azi noapte la munca :|
Leave a comment:
-
tu vb mah care o ardeai pe la moiecuOriginally posted by mc_alienu View Posttradatoriloooor m-ati sunat dupa ce s-a terminat tot cheful... asa sa imi faceti in ciuda...
sa va fie de bine :P
)
,boly tzuica nota 10 vin nota 10 vreme buna ce sa mai
Leave a comment:
-
chestia buna......................................m-am trezit fara dureri de cap
Leave a comment:

Leave a comment: