Intalnirea Loganistilor Brasoveni[In Fiecare Joi]!..

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• unde ne vedem maine?
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• eu as zice sa ne vedem la macromall in parcare.
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Eu zic ca ar trebui sa incercam in zona lacului noua..e parcare mare,e frumos,liniste. Ce ziceti?
        O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• ok si asta. daca imi spui si unde e lacul noua...asteptam harta
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• cred ca este vorba de lacul de langa parc aventura...nu???
            DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
            sigpic

Comment

• Lacul noua langa restaurantul pescarus....harta ptr.ce? E simplu...faci stanga din drumul principal catre gradina zoologica si imediat pe stanga incepe o strada cu parcari..acolo.

Daca nu va mai dau un indiciu fostul strand noua actualmente nustiucum park sau unde a fost piata rusilor ..vis-a-vis incepe straduta catre Lacul Noua......mai lasati netul si mai plimbati-va prin Brasov ca va rataciti cu gps-ul in mana
              Last edited by ALO68; 28 September 2011, 15:14.

Comment

• ramane lacul din noua. la macromall o sa ne plictisim toata iarna...
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• nu am stiut ca despre lacul ala e e vorba,de cel de langa aventura parc. Ok,ne vedem maine dupa 18 acolo!

Comment

• Iti dau dreptate rmj....oricum ramane sa discutam si despre locul intalnirilor din iarna

Comment

• Incerc sa ajung si eu "pe lac" (la lac suna a "almanahe").

Comment

• pt cei care nu au gps mai josss... o sa incerc sa ajung si eu
                        Attached Files
                        ala cu ned 4 sped ... sigpic

Comment

• am si uitat ca vine joi, si o ora la kt ne intalnim? avand in vedere k locul r fi stabilit...

Comment

• racer-ule incearca totusi sa folosesti limba romana...............
                            Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• Tipule incearca sa vorbesti intr-o limba cunoscuta de noi toti,limba romana...parca ai scris in limba pasareasca..pe bune...citeste regulamentul

Comment

• Originally posted by LoganRacer View Post
                                am si uitat ca vine joi, si o ora la kt ne intalnim? avand in vedere k locul r fi stabilit...
                                ora 18. ora nu se schimba, doar locatia .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google