Ma gandeam si eu sa facem un Club pt soferite ca si eu m-as duce la intalniri dar m-as simti ciudat intre atatia loganisti. Astept idei
LoganClub Bucuresti Pt Soferite
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sa sti ca nu esti singura soferita ... Mai este si Ony ( ce-i drept acuma e plecata din tara, dar cand este in Ro vine la intalniri ), plus ca mai vin pirtenele si sotiile.
Lasa mah fata-n pace ... Repede tuOriginally posted by bezmeticu View Postte invit si te integrez eu

P.S. Bine ai venit!Last edited by SilviuB; 8 May 2009, 08:12.
Comment
-
-
-
-
apropos SilviuB: Multumesc mult!! si mie-mi pare bine ca v-am gasit loganistii mei
mi-a lovit-o un copil teribilist ce avea permis de 8 zile si el nu stia ce e semnul ala in forma de triunghi rosu cu varful in jos. ghinionul meu e ca el avea cielo cu bara intarita si celalalt in care m-a impins avea un papuc cu bara de fier sudata de masina => masinuta-acordeonOriginally posted by DomnulK View Postpai ce-a patit masinutza?
From all the things i`ve lost i miss my mind the most
Comment
-
Mai sunt si eu pe aici.Originally posted by SilviuB View PostSa sti ca nu esti singura soferita ... Mai este si Ony ( ce-i drept acuma e plecata din tara, dar cand este in Ro vine la intalniri ), plus ca mai vin pirtenele si sotiile.
Lasa mah fata-n pace ... Repede tu
P.S. Bine ai venit!
Silviule , mai uitat ?
Comment

In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...

Comment