bujiile sunt rezervate pana maine
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
daca sunteti interesati, am de vanzare pompa de benzina BOSCH nou-nouta cu acte in garantie, si un intercooler pt diesel tot nou si acesta!!! pt interesati IM: sanduleo
Comment
-
Cumpar maciulie schimbator PH1 ( 2004 - 2005 parca ) impreuna cu imbracamintea ( capsa sus si inelu de jos sa fie in stare buna, nu rupt, lipit sau mai stiu eu ce ). Noi / SH nu conteaza ... doar sa nu fie zgariate ...
*An atasat 4 poze pentru curiosi :P
Pentru oferte: YM ( silviuv101 ) / 0720902395 si 075302811 sau pe forum
Comment
-
dupa lungi promisiuni ca voi pune pune poze cu toba ...ieri am ajuns la garaj si i-am facut poze
Pret fix 100 ron ...nu stiu de unde a fost cumparata,a fost montata pe logan ...patratelul suplimentar este din teava aluminizata sudata la Stelco ...sub acel patratel a fost sudat suportul ,s-a dat suportul jos si s-a pus o intaritura sa tina mai bine
are deja teava care se poate imbina la sfarsitul evacuarii ..costul de montaj ar fi maxim 50 ron la StelcoLast edited by cos_min_i; 23 January 2011, 21:55.
Comment
-
Uite un link mai jos (poti vedea poze)...Sunt Jante aliaj CMS, merg pe dacie berlina (13', 3 prezoane)Originally posted by AGENTUL NYT View Postbaga neste detalii: 13 toli,x gauri,xx mm gaura centrare,xx etalon,x j latime,ce fel de dacia,ca sunt indivizi care pun roti mai mici pt diverse treburi gospodaresti
stima !
Comment
-
pretul este 1200 de ron, schimb cu jante de tabla cu gume de vara + 5 milOriginally posted by matheo66c View Postnenea...zi si pretul sau cu ce schimbi
1200 ron pret fix sau schimb cu jante de tabla cu gume de varaOriginally posted by michelle View Postvand jante logan 205/45/17, in stare buna. accept si schimburi.
era bun si un pret...MILitianu
Comment
-
samsung gt5600v, are plasticu de la ecran crapat. funtioneaza 100%. il dau la pret scazut 250 ron!
pachetu contine card1gb, cablu date, casti.Attached FilesProstii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment
-
anunt valabil in continuare, jantele se vand cu anvelopeOriginally posted by michelle View Postvand jante logan 205/45/17, in stare buna. accept si schimburi.
era bun si un pret...MILitianu
Comment
-
Donez in schimbul unei sticle de coca cola 2.5 litri un set de 4 capace Logan. Au mici sparturi intre spite.....Attached Filessigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
pretul este 1200 ron, sau schimb cu roti de tabla cu anvelope de vara + o diferenta...Originally posted by michelle View Postanunt valabil in continuare, jantele se vand cu anvelopeMILitianu
Comment

Comment