SUPER OFERTA ! Kit ambreiaj LUK nou nout, pentru Logan 1.4 mpi - 250 lei. Este cumparat recent, insa nu-mi mai trebuie
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
ce culoare te-ar interesa?am pe cineva la voi care se ocupa cu asa ceva si poate ori pe gri ori pe rosu panoul si acestea sunt transparente adica iti poti modifica si culoarea la ventilatie..daca esti interesat add me.faraonwOriginally posted by Mihay 1.5 View Postcumpar serigrafie panou ventilatie logan ph1Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Vand bara fata dacia logan ph1 originala,pret 100 lei,detalii la nr de tel 0733 178 719 sau gasca_andrei@yahoo.com
2013-02-04 18.58.16.jpg
2013-02-04 18.58.35.jpgLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Cine lucreaza la dezmembrari si ma poate ajuta cu cateva accesorii si as dorii niste preturi la urmatoarele:
-Contactori usi
-manere de viraj
si o plafoniera cu un bec.
Multumesc
Comment
-
Daca cauti la bursa, gasesti topicuri care vand chiar asa ceva destul de ieftin, iar pana in Vitan daca iti faci timp sa ajungi, e posibil sa le gasesti chiar foarte ieftin..Originally posted by Alexro91 View PostCine lucreaza la dezmembrari si ma poate ajuta cu cateva accesorii si as dorii niste preturi la urmatoarele:
-Contactori usi
-manere de viraj
si o plafoniera cu un bec.
Multumesc"Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@
Comment
-
Priceput cred ca cel mai bine imi fac un drum pana la vitan. Merci frumos o seara placuta
Comment

Comment