In principiu se accepta doar bani, daca doriti mai multe detalii sau sa negociati, va rog sa vorbiti cu tovarasul meu.
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Automodel Nitro Bughy Relly Air Attack
De Vanzare Urgent:
Kit:
- Nitro Bughy: Reely Air Attac Tractiune 2X4, Scala 1:8.
- Combustibil Traxx Concentrati nitro 20% Cantitate Cam 2,5L
- Rezervor pentru Nitrometan de 500ML
- Incalzitor de Bujie: capacitate 2200 miliamperi
- Cheie de bujie
- Ulei de after-run
- Ulei pentru filtru de aer
Si tot ceea ce am la masinutza.
Pret: 600Lei. fara schimburi.
Comment
-
vand eleron de origine pentru logan pret 100 leiMobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Originally posted by andrei.tmt View Postvand subwoofer caliber + amplificator.
subwoofer: Caliber cwc10 150w - 10" , cutie inchisa
amplificator : Caliber ca502n.
Am doua subwoofere identice, o singura statie de amplificare.
Le vand la pachet ( 200lei ) sau separat ( 120 lei subwooferu) ( 100 amplificatorul )
!!! Capacul amplificatorului este facut de mine din plexiglass,cel original era crapat. A fost folosit in limita bunului simt.
v a l a b i l !
Comment
-
Vand etrieri si discuri mai mari pt logan
Vand Etrieri ATE de origine de Logan VAN . Sunt mai mari decat etrierii normali de logan berlina, au pistonul mai mare, iar placutele pentru acesti etrieri sunt de asemenea mai mari. Astfel masina franeaza mult mai bine si franele obosesc mai greu.
Sunt upgrade ul perfect si simplu de realizat pentru franele de Logan Berlina indiferent de model benzina sau diesel
PACHET COMPLET CU DISCURI(de origine) PLACUTE(TRW) SI ETRIERI(de origine) 400 lei negociabil
discurile merg cel putin inca 35000 km iar placutele mai merg cam 4000 km ASIGUR MONTAJ in bucuresti !!!!!!!!!!!! NR TEL ( 0767396370)
Comment
-
Consola Logitech MOMO Racing Wheel (Force Feedback)
De vanzare Consola Logitech MOMO Racing Wheel (Force Feedback), Nu mai am cutia de la ea ca a ramas acasa. Perfect functional cu tot ceea ce ii trebuie, adica consola, pedalele, alimentator.
Pret: 300 lei (negociabil)
Alte intrebari si detalii PM. Multumesc
Comment
-
Originally posted by Alexro91 View PostDe vanzare Consola Logitech MOMO Racing Wheel (Force Feedback), Nu mai am cutia de la ea ca a ramas acasa. Perfect functional cu tot ceea ce ii trebuie, adica consola, pedalele, alimentator.
Pret: 300 lei (negociabil)
Alte intrebari si detalii PM. Multumesc
Comment
-
Originally posted by Alexro91 View PostDe Vanzare Urgent:
Kit:
- Nitro Bughy: Reely Air Attac Tractiune 2X4, Scala 1:8.
- Combustibil Traxx Concentrati nitro 20% Cantitate Cam 2,5L
- Rezervor pentru Nitrometan de 500ML
- Incalzitor de Bujie: capacitate 2200 miliamperi
- Cheie de bujie
- Ulei de after-run
- Ulei pentru filtru de aer
Si tot ceea ce am la masinutza.
Pret: 600Lei. fara schimburi.
Comment
-
Originally posted by BlueStar_KWO View PostVand statie bytrex pro-m4 7w +antena pni ml 160 + swr-metru ce poate fi folosit tot timpul pentru a vedea daca statia e reglata!! toate au garantie si sunt aproape noi(swr-metrul folosit de 2-3 ori)iar statia folosita maxim 1000-1500 km in decursul unui an!! pret 250 lei
Comment
-
-
Vand 4GB(2X2GB) Ram DDR3 pentru Laptop
Vand 4GB Ram DDR3, dual channel (2x2GB) ,marca Samsung si frecventa 1066 MHz.
Pret : 150 de lei amblele si 80 de lei una .Attached Files
Comment
Comment