B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
20 lei bucata orice din poza!Attached Filessigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Are careva acest grilaj de plastic din poza atasata.
Multumesc.Attached Filessigpic
Comment
-
Salut , va rog ajutati-ma si pe mine , masina a ajuns pe mana babacului si se plange de suspensie. Deci as dori sa schimb cu cineva suspensia mea sport (amortizoare scurtate si intarite + arcuri h&r taiate 1 spira fata 2 spate) cu o suspensie originala. Suspensia se poate vedea pe masina babacului. Multumesc!
Comment
-
Se vine:
Una bucata Iphone4, capacitate 16 GB, codat Orange Romania, telefonul arata cat de cat bine vine insotit de cutia lui pe care este scris si imei-ul lui, incarcator si cablu de date si o carcasa de protectie.
Pret:600 ron negociabil.
Se vinde deoarece mi-am achizitionat alt telefon
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Salut,
CUMPAR oglinda electrica si degrivanta Logan ph2 stanga fara capac (cu sau fara geam/oglinda)
Mi-a murit un motoras...cel pt sus-jos si trebuie s-o inlocuiesc...cica cu totul (mecanismul/partea electrica)
PS astept oferte doar PM. Mersi anticipat
Comment
-
Cauta doar motorasul, se potriveste de la mai multe masini, golf 4Originally posted by McDan View PostSalut,
CUMPAR oglinda electrica si degrivanta Logan ph2 stanga fara capac (cu sau fara geam/oglinda)
Mi-a murit un motoras...cel pt sus-jos si trebuie s-o inlocuiesc...cica cu totul (mecanismul/partea electrica)
PS astept oferte doar PM. Mersi anticipat
Skoda ,etc
Comment

sos chitilei

Comment