Si eu ceasurile))daca arata perfect.
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by B-53-SDP View PostMai are cineva asa ceva pe acasa sau prin garaj ? Imi trebuie doar suportul.
Astept PM.sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
-
Originally posted by WesF1 View PostConsola centrala ph2 putin zgariata - 25 lei
Sony Xperia P - 200 lei, mica problema la display!
Donez geam oglinda PH1 cu incalzire (sistemul de incalzire este defect). Predare personala in zona Rahova/Dristor/Piata Alba-Iulia.Attached Files
Comment
-
Originally posted by Bgdn213NFS View PostEra o vreme in care toti loganistii veterani respectau regulamentul. Si nu din cauza regulamentului ci din cauza respectului de sine. As fi fost interesat de acel Sony dar nu cumpar fara poze, vanzatorul vrea sa vanda sau a postat un anunt doar ca sa fie?!
Donez geam oglinda PH1 cu incalzire (sistemul de incalzire este defect). Predare personala in zona Rahova/Dristor/Piata Alba-Iulia.
Inca valabil, caut sticla de oglinda de Logan Ph1 cu incalzire functionala. La magazine nu gasesc de origine.
Comment
-
Originally posted by gabitzu_boss View PostCe diferenta e intre origine si aftermarket? Eu am luato pe a mea cu 10 lei din vitan si nu prea am vazut diferenta
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostDaca functiona sistemul de incalzire o luam eu.
Inca valabil, caut sticla de oglinda de Logan Ph1 cu incalzire functionala. La magazine nu gasesc de origine.Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia
Comment
-
Originally posted by moxu' View Postmă interesează telefonul pune și tu niște poze cu elsigpic
Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns
Comment
-
Originally posted by B-53-SDP View PostMai are cineva asa ceva pe acasa sau prin garaj ? Imi trebuie doar suportul.
Astept PM.sigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
Comment