Donez carterele originale de laureate. Am pus incalzire in scaune si nu mai am nevoie de ele. Preferabil cu predare in Bucuresti(sunt cam comod).
B A Z A R & D O N A T I I -- Logan Club Bucuresti
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Numai jantele fara cauciucuri ma intereseaza, asa am mai gasit janta cu cauciuc la 100 ron dar cauciucuri am.
Vand capota logan usor avariata (buza fata) pe o lungime de 20-30cm. ... indreptata ulterior si chituita nevopsita vopseaua originala este argitiu (gri platine) 150 ron discutabilLast edited by bagheera; 21 October 2010, 18:25.
:popa:
Comment
-
Cine nu mai are nevoie de numere expirate sa ma anunte, vreau minim unul.
Comment
-
Vand surubelnite cap cruce si drepte, 17.5 cm si 22.5 cm
cele de 17.5 cm sunt la pretul de 1 leu / buc; iar cele de 22.5 cm la pretul de 2 lei / bucAttached Filese-mail: office@stickere.info
Comment
-
nicule, nu pot da doar sticlele.Ambele oglinzi sunt 100 ronOriginally posted by nicu_rcn View Postcumpar 2 sticle de oglinzi cu degivrare pentru berlina, sorin vrei sa le dai? dar doar sticlele? daca nu cine are astept pm!
jantele de tabla, anvelope stock si capace ph1, asa cum a venit masina echipata in 2006.Originally posted by bagheera View Postplus capacelele ? de care jante sunt ?
Astept pretul capotei pe pm si ceva poze
Comment

Comment