If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
si mai da ceva sa te faci si cu o bara fata de MCV
nasol, imi pare rau pt ce ai patit
in seara asta poate dai si tu o bere de pomana sa nu mai ai altele
daca o faceai la lazar servis,bagai 20 de ron la baiatu de baga comanda la pc si inca 20 ron la omu care face investigatia daunelor,eu asa am facut,ca sa imi puna bara de mcv,si daca vrei spate de ph2,trebuie sparte si triple,ca sa scrie in dosar bara spate ,triple spate,si portbagaj,si cand omu baga la pc,scrie in paranteze ph2...
Laurentiu, la faza ta un carlig era de belea!, chiar daca jeep-ul e mai inalt, pagubele erau mai mici garantat, ma bate gandul sa-mi pun
Mai tineti minte la Carol acum vreo 3 saptamani cand un Fordulet Fiesta a pocnit un VW Passat break in spate? Passatul avea carlig, toata caroseria i-a mutat-o, nu se mai inchideau nici usile bine, dauna direct toata masina.
Mai bine-ti face spatele praf pana la luneta dar reparabil decat sa iti afecteze toata caroseria.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment