If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !
Nu e o intanlire special pentru berline!!E o intanlire a LOGANISTILOR!!!Orice logan e bine venit si nu numai!Ex. am avut 2 frantuzoaice de la mama lor la intanlire!
@tezeu prin ce zona stai?ca trebuie sa fie cineva care pleaca din zona ta!
Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
Ma gandeam un alt loc ar fi bun deasupra la pasajul marasesti, e o ditamai parcarea, si de acum ar trebui totusi sa facem ori mai pe seara ori mai de dimineata pentru ca incep caldurile si n-o sa fie placut. astept si niste idei cu locuri de la voi..
Legat de intalnirea de sambata asta nu ma bag.Dar,eu zic ca ar trebuii sa ne alegem o zii din saptamana pe seara (ora 21)tot vine vara si nu o sa rezistam pe timpul zilei ....Polivalenta dc .nu este luata in calcul???
Pana la urma tot la polivalenta ajungem. E locul perfect. E umbra, terasa langa, liniste... si am putea sa o facem tot la ora 16. Eu nu vreau sa ma trezesc dimineata in ziua mea libera, iar seara...toata lumea se pregateste sa iasa in oras, alte alea.
sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment