Poti veni si in 3 roti daca vrei. Nu-ti cere nimeni sa speli masina sau sa mearga ceas. Omul conteaza, masina asta (Logan) doar aduce oamenii la intanlire.
. have a nice week pana atunci
.O sa vii si cu noua zgarietura de cheie pe aripa dreapta spate, asta e
.Eu sper sa vin si eu cu a mea, fara scartaieli si alte alea

! Frumoase foc ce sa mai
. Daca nu merge asa, intr-o vineri seara facem rost de niste vopsea si dam fix pe rosioare
. Salutari tuturor saptamana buna sa aveti !
Asa fratilor, va asteptam langa noi pe toti. Ma refer aici la toti cei care citesc acest forum dar n-au curaj sa scrie sau sa vina la intalniri. Suntem o gasca frumoasa, ne ajutam cu tot ce putem intre noi si chiar merita sa va largiti cercurile de prieteni cu noi.
Asa fratilor, va asteptam langa noi pe toti. Ma refer aici la toti cei care citesc acest forum dar n-au curaj sa scrie sau sa vina la intalniri. Suntem o gasca frumoasa, ne ajutam cu tot ce putem intre noi si chiar merita sa va largiti cercurile de prieteni cu noi.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment