Exact ce am spus mai devreme, profitorilor. Acum daca BFF-u nu mai e gata pe mine gramada...poate dam o tura sambata, il luam si pe Stuke

Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !

Collapse

This is a sticky topic.

X
X
- 

- 

OFF: Fratilor, indrumati un biet coleg catre o vulcanizare , service , magazin , de unde pot cumpara inelele alea pt jante , cele care echilibreaza rotile.
 P.S Daca se poate undeva prin zona sect 6 nu foarte departe ca nu am timp sa alerg si eventual niste preturi Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei
 Comment
- 

tu vrei inele de centrare?
 cauta pe "patrutuning"< cenzura naibii> pe forum flanse..e unu acolo yoyo_tm.... care are asa ceva destul de ieftin

seba, stiu cand se sterg posturile, dar m-am gandit ca e mai bine asa , far apenalizari ca sa aplanez conflictul. si asa m-a luat playmo la 13-14 ca de ce i-am sters posturile.
 Comment
- 

hai va rog.....avem alt thread pt "certuri" si vorbaraie multa

Comment
- 

Cica apare si OZN-ul meu in poze.Originally posted by B-08-ZIA View Postpozeee.... Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
 Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
 www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
 Comment
- 

- 

Nu, astfel de Loganuri nu primim . NORMAL ca esti binevenit printre noi . NORMAL ca esti binevenit printre noi  , dar vezi ca avem o boala grava: cu cat vii mai des cu atat mai mult iti vei canaliza economiile catre modficari la masina , dar vezi ca avem o boala grava: cu cat vii mai des cu atat mai mult iti vei canaliza economiile catre modficari la masina Sa nu zici dupa aceea ca n-ai fost prevenit Sa nu zici dupa aceea ca n-ai fost prevenit .

Last edited by ady_p; 19 February 2009, 22:27. .

Last edited by ady_p; 19 February 2009, 22:27.
 Comment
- 

Primim pe oricine indiferent de situatia materiala,rasa,religie,sex si multe alte!pentru materiale proma foloseste cauta sau la sectiunea bazar!Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!
 Comment

... Toti in umbra BBBului
 ... Toti in umbra BBBului 

In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...

Comment