Chestie misto, la ora asta, la Polivalenta, pe langa cei cu Baby Expo, au concert aniversar de 10 ani cei de la Bere Gratis. Pare aglomerat ...

Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !

Collapse

This is a sticky topic.

X
X
- 

- 

speram sa se poata. eu am plecat...sa prind locuri D:d D:d
 Comment
- 

- 

Distractie placuta si cat timp urcati sus sa nu va enervati. O muzicuta, un cico, un ziar , eventual admirati peisajul si poate poate trece timpul mai usor , eventual admirati peisajul si poate poate trece timpul mai usor . .
 Comment
- 

s-a urcat lejer azi la polivalenta. multumim lui gionik si lui sdp ca u blocat parcarea  
 Comment
- 

am fost norocos,am stat putin la urcare!dar am intarziat ceva si probabil deaia!pe la 4 era destul de lejer!la coborare a fost mai greau dar a meritat!hehe parca din ce in ce mai multe masini!bravo!frumos-frumos!"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
 Comment
- 

,am avut fff multa treaba....Pana la urma ma ia careva si pe mine maine??Macar dus ca la intors cred ca vin cu dsign
,am avut fff multa treaba....Pana la urma ma ia careva si pe mine maine??Macar dus ca la intors cred ca vin cu dsign

Comment