Cea mai tare faza a fost cand trecut ala si le-a intins 1 ron,si pustiu de era cu ele i-a luat repede

Intalnirea Loganistilor Bucuresteni: Sambata, Ora 15:00, Sala "POLIVALENTA" !

Collapse

This is a sticky topic.

X
X
- 

Sa aveti un Paste fericit.dar sa nu bagati prea multa pastrama ca atarna greu si chinuitzi masinile.
 soorooooooo cosmine,nasol fotograf esti maaaaaaaa.viatza e naspaaaaaaaa,emonel. [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img] [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
 Comment
- 

pai v-a lipsit ochiul feminin sa va zica de dinainte sa se ridice domnisoarele, care e tonajul defaptOriginally posted by aleXpeed View Post bine spus Cosmin bine spus Cosmin ))). Ei si-au pus special scaunele sa o vada pe tipa in roz, cred ca ii faceau avansuri pana cand.....suddently (dintr-o data) ))). Ei si-au pus special scaunele sa o vada pe tipa in roz, cred ca ii faceau avansuri pana cand.....suddently (dintr-o data) ......s-a ridicat in picioare si si-a aratat adevaratele proportii fizice de o dadeau la intors dupa aceea ......s-a ridicat in picioare si si-a aratat adevaratele proportii fizice de o dadeau la intors dupa aceea )). )).  

prea tare poza cu stuke si silviu ) foarte reusite pozele, sper sa ne vedem sapt viitoare ) foarte reusite pozele, sper sa ne vedem sapt viitoare

Ciocnesc un ou virtual cu toti :P Hristos a Inviat !
 Comment
- 

asteptau sa vina unu mai naravas sa le calce cu masina ca nu aveau sange in ele sa dea singure cu lama peste vene.
 Comment
- 

Jucau barbut pe caramele, maine-poimaine le vad pe mijlocul A2.Originally posted by ReBe View PostBai da' totusi... ce faceau pitzipoancele alea pe mijlocul drumului?
 Comment
- 

pe lame.. se certau care sa ia lamele de la gillette ca sunt mai fiabile in timp.
 Comment
- 

Uitasem acest aspect, pustiul ala avea lame Gilette iar emonicele aveau dintr-alea Bic cu grad de coroziune foarte avansat las' ca ajung ei majori sa ii vezi la cutite, iatagane cine stie cum or petrece Pastele? :-?
 Comment
- 

Hristos a inviat! Paste Fericit la toata lumea!!!

Sambata am fost plecat din oras, la "tata socru"...Scuzati absenta...e-mail: office@stickere.info
 Comment
- 

Stimati colegi...din pacate am avut probleme cu calculatorul si doar azi le-am rezolvat...in sfarsit...ce pot spune...
 Sunteti niste baieti de gasca si m-am simtit bine in compania voastra 
 Drumul de la Otopeni la Intercontinental unde m-am intalnit cu DomnulK (merci ) l-am facut in 15 minute...am fost socat ) l-am facut in 15 minute...am fost socat 
 De asemenea am fost socat de gasca de emmokidse din mijlocul drumului. din mijlocul drumului.
 Cand mai am drum prin Bucuresti stiu unde sa vin...
 Inca o data felicitari pentru intalnire si succes in continuare sigpic sigpic
 Comment

Comment