era cu fetele caci pe la 10.. era intr-un bar..
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
umbla bezmeticu´dupa fetele astea de parca i-au luat mintile... Mai fetelor, aveti grija de el...
Comment
-
L-as fi legat de stalp dar au fost ceva motive pentru care nu am facut-o.
1. Chitra de Bezme are baxu' de hartie in masina si nu vrea sa mi-l dea. Doar eu stiu ce sa fac cu el, sunt ruda cu Chuck Norris de cate ori sa iti zic BEZMEEEEEEE !
2. Era inchis la mega image
)
3. La 1 mai, la magazin nu aveau decat 2 hartiute.
4. La fac un punk'd la ora aia, era cam greu....aveam in gand sa o fac mai rau ca pe a lu' Bezme.
5. Grasu Quattro se tirase repede si cand i-am zis sa se intoarca i se facuse lene.
Casper asta e cam in limba
), iar Bezme e pe trambulina trebuie se pregateste sa sara'n limba
)
P.S. Ce noroc pe BOT (asta cu reclamele), vroiam sa il raportez , ca nu imi place reclama, o vroiam p'aia cu piese auto, dupa ce am postat s-a schimbat de frica in ce am vrut. Ruda veritabila cu Chuck Norris ce sunt
No Stress !
http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY
Comment
-
Pai probabil eram toti la Skandal la munca,a fost super tare si azi la intalnirea voastra si ii multumesc lui CataFof pentru senzatiile care mi le-a dat cu masinutza lui,deja mi-a dat de gandit la niste arcuri sport ,deasemenea nu vreau sa ocolesc "serpisorii" care i-am admirat.Toate cele bune ,bafta in continuare
Comment
-
Asa e..dar am fost dezorientat ! Deabia venisem si nu stiam cat se va sta ! In plus, era vorba sa plecam la sKandal cateva persoane ( cei care trebuia sa punem la cale lista cu cumparaturile de azi ) nu stiam ca vine tot kisseleful !
Imi cer szc ptr informatia eronata !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment

In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
Comment