sinx , telefoane nu ai bre?
Intalniri "FULGER" ale Loganistilor Bucuresteni !!!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
am putea sa incercam in parcare la afi - zona roz.. cea mai indepartata si la subsol.. e bine am fost de mai multe ori cu niste baieti pe acolo e si destul loc.turbo makes torque and torque makes fun
LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5
Comment
-
corect skandal - cu toate ca auchan-ul este la 30 de sec de mine prefer tot kiss-ul
Comment
-
salut tuturor
unde mai exact va intalniti? am posibilitatea sa ajung si eu in seara asta
Comment
-
Vezi ca pe mine nu m-a lasat niciodata sa intru in parcarea subterana de la AFIOriginally posted by noyz View Postam putea sa incercam in parcare la afi - zona roz.. cea mai indepartata si la subsol.. e bine am fost de mai multe ori cu niste baieti pe acolo e si destul loc.
.
Comment
-
care? aia unde am fost la intalnire clublui noxide sau cum s-o numi? atunci cand a venit politia si i-a dat pe toti afara? acolo unde erau toti smecherii cu muzica tare mai ceva ca la balci? mirosea a cauciuc ars de mureai... noroc ca se pricepeau baietii cu frana de mana prin parcare printre masini ca altfel ma lasa inima... acolo te referi? locul acela minunat plin de reisari? pfuai... un fel de mecca al viitorilor bizoni din trafic...Originally posted by Myrcea21 View Postbaietii am eu o parcare buna si ff mult loc.....dar e c-am departe Auchan Titan...salutare
eu zic ca e ok
voi ce ziceti? nu vad nici un impediment
sigpic
Comment
-
-
Comment

Comment