hai ma ca la ce vant batea , se misca pixelu prin aparat
m-am dat putin si va asteptam. Am vorbit cu fof si am auzit ca e inchis dn1 si nu se poate veni asa ca m-am mai dat putin si am plecat acasa. Erau foarte multe 4x4 care se dadeau si multe buldozere care aranjau zapada. Dn1 era inchis . Era o echipa care oprea tot la casa presei libere si mai era una chiar inainte de pasajul de la baneasa. Cand am ajuns eu la kiss nu mai era nimeni.
m-am dat putin si va asteptam. Am vorbit cu fof si am auzit ca e inchis dn1 si nu se poate veni asa ca m-am mai dat putin si am plecat acasa. Erau foarte multe 4x4 care se dadeau si multe buldozere care aranjau zapada. Dn1 era inchis . Era o echipa care oprea tot la casa presei libere si mai era una chiar inainte de pasajul de la baneasa. Cand am ajuns eu la kiss nu mai era nimeni.
. De ce te-am sunat sa-ti zic ca e inchis Dn1 spre Ikea
))?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment