If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sa stii ca nu toti-> din ceea ce am vazut pe topicul de intalniri saptamanale au fost destui si la polivalenta azi...
dimineata la 10:30 am ajuns si la 13:00 am plecat spre brasov. m-am ratacit putin pe la valenii de munte, am pierdut drumul intr-un sat noroc cu gps-ul ala mare pe care scrie Harta Romaniei
scuze ca scriu pe la voi,da vreau sa le multumes celor care azi mi-au facut galerie,stiu ei care.cata, esti un baiat de nota 10 si promit sa vin la bucureti la o bere cat mai curand.imi pare rau pentru cei care nu au apucat sa se dea.
Si inca un set de poze de la Pitesti....cu participantii spectatori din LCB, 2 masinute participante....una din ele fiind usurata de 80Kg, in 15 min ,
si ce am mai reusit sa pozez pe acolo.
scuze ca scriu pe la voi,da vreau sa le multumes celor care azi mi-au facut galerie,stiu ei care.cata, esti un baiat de nota 10 si promit sa vin la bucureti la o bere cat mai curand.imi pare rau pentru cei care nu au apucat sa se dea.
bik-ule, tin sa te felicit pt ultima cursa pe care ai reusit sa o faci.....sau cel putin aia a fost ultima pe care am vazut-o cu tine.....fuge golanasul tau.....mama mama....ff tare. Pacat ca nu am putut sa ne adunam mai multi, sau eventual sa facem o adunare pe la Mioveni, dar sigur vor veni si ocaziile astea!
Merci. Acum ma cert cu cei de pe forumul renault sport cu privire la rezultat. Cum a trecut masina mea linia de sosire inaintea Megan-ului. Asa ceva in conceptia lor este imposibil. Dar asta e rezultatul, chiar o sa incerc sa ii iau pe rand si imi pare rau ca nu am reusit sa ma dau cu Megan-ul galben modificat si GTI-ul rosu cu capota neagra.
Masina inca nu gata, n-am venit cu rotile speciale de drag si nici softul nu e finalizat.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment