If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cred ca mai tinerii nostri colegi s-au suparat nitel ca le-am spus "Juniorii- AndreiMNO, Florinneny, Cikmel(AME)" De aia n-au mai postat nimic...Eu am spus "juniori" strict cu referire la activitatea lor pe forum, nicidecum la varsta, care aici nu are nici o importanta, cum nu importa nici ocupatia, inaltimea sau greutatea
si eu voi fi prezent. eu, caprita, nenea, ypy ne intalnim in fiecare seara in parcare la BCR in centru.
aaa...si... nu m-am suparat dar nu am mai avut timp sa intru. asa k treceti-ma si pe mn pentru duminica
salutare la baieti,,loganisti,, si la ceilalti cu alte marci de masini ca nu vreau sa se supere pe mine ,frumoase intilniri ati mai avut va felicit eu fiind mai in virsta am mai multe probleme si nu am avut timp sa intru pe forum dar macar un bip pe tel. puteti sami dati ca va sun eu sa mai stiu si eu de voi,sau find mai in virsta deranjez? acum am informatia ca in fiecare duminica la h15 in parc la zoo 0722 333826
salut baieti....eu sunt la bucuresti si nu pot veni...dar am fost azi cu colegul nostru YPY la LC Bucuresti...si se aude ca saptamana viitoare(duminica)la intalnirea LC calarasi o sa vina si Skandal
off ce tie cu si cu oamenii astia .. nimic nu poti sa mai zici
ideea sta cam asa : am descoperit ca am niste rude din partea nevesti in calarasi , acu liota insemnand soacra , socru , nevasta si cumnatu vor sa ajunga in calarasi , asadar si prin urmare , daca toti o sa fim liberi sambata seara implicit toata ziua de duminica sapt viitoare am sa ajung de sambata seara si o sa stam probabil pana duminica seara ...
inca nu este nimic sigur ca sapt viitoare am sa ajung dar , de ajuns o sa ajung...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment