eu voi fi in poiana brasov p 4-5-6 martie, deci n vedem acolo
L.C. CALARASI la Intalnirea Regionala Mioveni, 24-25 iunie
Collapse
X
-
La ce ora v-ati gandit sa plecati vineri spre Brasov?dimineata sau dupaamiaza?
Comment
-
Inca nu e hotarata 100% ora, probabil dimineata. Lasa un numar de telefon pe PM si ne auzim.Originally posted by Alex_MIU View PostLa ce ora v-ati gandit sa plecati vineri spre Brasov?dimineata sau dupaamiaza?
Cred ca o sa ne plictisimOriginally posted by valeriuciprian View PostMa...da chiar...ce vom face la Brasov?Idei ceva?
Vedem noi, nu prea imi place sa fac planuri...
Comment
-
Daca nu-ti place sa-ti faci planuri macar vin-o preagatit
Voi cand plecati vineri?Vorbim sa facem o coloana lunga lata?Uitati traseul nostru.Last edited by valeriuciprian; 24 February 2011, 20:36.sigpic
Comment
-
Noi o sa plecam vineri dimineata in jurul orei 8, probabil o sa intregim coloana la Ploiesti.Last edited by Fane; 3 March 2011, 18:45.
Comment
-
Pai daca plecati la 8 pe la 8:30-8:40 va astept in MOL la iesire din Slobozia ce ziceti?
Comment
-
E bine asa, oricum eu cred ca o sa mai ajung prin Slobozia miercuri sau joi, daca esti pe acasa ne vedem la o cafea si mai vorbim.
Comment
-
-
Sa traiasca prietenii calaraseni!Originally posted by Fane View PostNoi o sa plecam vineri dimineata in jurul orei 8, probabi o sa intregim coloana la Ploiesti.
Cam pe la ce ora credeti ca veti ajunge in Ploiesti? Cate masini veti fi?
O sa ne lipim si noi de voi! Poate facem vreo aroganta impreuna!
Respect!
Comment
-
Cam pe la 10- 10.30 cred ca o sa fim in Ploiesti, o sa fim 3 masini: eu, Kostache si Alex.
Comment

Comment