If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu mai anunta tu ca se face cursa de 1 mai la mangalia doar ca ai auzit ca Iorgus a dat acceptul. Intradevar a dat acceptul dar inca nu se stie locatie si nu o sa fie pe 1 mai cursele ci pe 3 mai din cate am inteles.
nu am zis ca e sigur ... din cate vad tu tot din auzite... asta se vorbeste la momentul actual " ca ar fi la mangalia de 1 mai etc etc " ... cand se va definitiva "problema" o sa vedem care cum...
Accident pe mamaia in dreptul intrari la club ``execes`` ala de pe banda a2a a virat in ala de pe banda intai sa intre in parcare , sau ceva de genu...
Incendiu la un butic
Am aflat urmatoarele dupa un alt forum : faimoasa kebabarie si shaworma din oras ... FAMOUS ... kebab famous cu lipitoare inclusa in pret ... sa aveti pofta cei care haliti de acolo ... poza facuta in seara asta ,... adica 06.04.2008 in jurul orelor 23:00
Eu de cand am auzit zvonul cu sperma mam lasat de famous la inceput cand au deschis eram client fidel eram zilnic aoclo dupa 2,3 luni deja numi mai placea dar am multi prieteni care mananca de acolo dabia astept sa le rad in fata
Da mai cum sa fie e mazare eu unu nu stiu l-as vota ca totusi e el mafiot dar a facut destule prin mamaia etc... da de ce te freaca grija pe tine de mazare? Ce vrea sa candideze la voi ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment