a fost super marfa ieri la plaja  , locatia incantatoare(cam multe scoici totusi
, locatia incantatoare(cam multe scoici totusi  ) apa ok, sporturile extreme, macar la alea sa ne descurcam fiecare cum poate, beciu...condoleante tata, ai fost curajos...te aplaud pt efortul depus in a recupera mingea de pe scoici
) apa ok, sporturile extreme, macar la alea sa ne descurcam fiecare cum poate, beciu...condoleante tata, ai fost curajos...te aplaud pt efortul depus in a recupera mingea de pe scoici  , restu   trupei caterinca, drumu a fost gen...low rider :p si si si...pufi...era si el prin peisaj
, restu   trupei caterinca, drumu a fost gen...low rider :p si si si...pufi...era si el prin peisaj  , facea
, facea  prin apa
 prin apa  ), cat despre weekendu viitor, cred ca apar si eu
), cat despre weekendu viitor, cred ca apar si eu  

, locatia incantatoare(cam multe scoici totusi
, locatia incantatoare(cam multe scoici totusi  ) apa ok, sporturile extreme, macar la alea sa ne descurcam fiecare cum poate, beciu...condoleante tata, ai fost curajos...te aplaud pt efortul depus in a recupera mingea de pe scoici
) apa ok, sporturile extreme, macar la alea sa ne descurcam fiecare cum poate, beciu...condoleante tata, ai fost curajos...te aplaud pt efortul depus in a recupera mingea de pe scoici  , restu   trupei caterinca, drumu a fost gen...low rider :p si si si...pufi...era si el prin peisaj
, restu   trupei caterinca, drumu a fost gen...low rider :p si si si...pufi...era si el prin peisaj  , facea
, facea  prin apa
 prin apa  ), cat despre weekendu viitor, cred ca apar si eu
), cat despre weekendu viitor, cred ca apar si eu  

pe mine ma enerva la culmea cand imi fugea mingia si se ducea mai repede ca mine catre mal
 pe mine ma enerva la culmea cand imi fugea mingia si se ducea mai repede ca mine catre mal   era chinuitor
era chinuitor asta era beciu
asta era beciu 
 . Pufy si te rog sa ti procuri si o frunza de palmier ca sa mi faci vant, sa ma tii ca pe un puf
. Pufy si te rog sa ti procuri si o frunza de palmier ca sa mi faci vant, sa ma tii ca pe un puf 
 ... sa revenim: cum, ce, cand, cine - vine SAMBATA la plaja, distractie, sporturi extreme, gratar
... sa revenim: cum, ce, cand, cine - vine SAMBATA la plaja, distractie, sporturi extreme, gratar , balaceala si multa voie buna ???!!!... Poate ramanem cum vorbisem peste noapte
, balaceala si multa voie buna ???!!!... Poate ramanem cum vorbisem peste noapte la o caterinca udata cu apa de mare, stinsa cu bere, vin de butuc..., gustarele... Cu putina imaginatie a-ti reusii sa va face-ti o "imagine" la ce ar putea iesi... cu cat mai multi cu atat mai bineee...
 la o caterinca udata cu apa de mare, stinsa cu bere, vin de butuc..., gustarele... Cu putina imaginatie a-ti reusii sa va face-ti o "imagine" la ce ar putea iesi... cu cat mai multi cu atat mai bineee... 

: ....deci plaja mare si mult soare...si gratare si alte chestii...facem sau nu...sa stiu si eu nu de alta ...
: ....deci plaja mare si mult soare...si gratare si alte chestii...facem sau nu...sa stiu si eu nu de alta ...

Nu te baga in lumea drogurilor…..suntem si asa destul de multi
Nu te baga in lumea drogurilor…..suntem si asa destul de multi

Comment