Si io am baut 1 kil d laptic, si 1 kil de apa. Asta acasa, dupa ce am baut alt kil de apa la sala.. Eu plec de joi spre transfagarasan, dar cand vin, o mai comitem..

Intalniri Nocturne 4Season

Collapse

This topic is closed.

X
This is a sticky topic.

X
X
- 

Maine seara, adica joi, pe la 8 asa la inserat, sub al3lea copac pe dreapta, 5 pasii la stanga, 3 la dreapta spre lumina lunii, ne vedem la clubul elevilor la o apa plata etc si alte chestii nesanatoase.

1.sonykel
 2.mushu
 3.jkl

Sper sa vin la timp de la munca.
 Comment
- 

Maine seara, adica joi, pe la 8 asa la inserat, sub al3lea copac pe dreapta, 5 pasii la stanga, 3 la dreapta spre lumina lunii, ne vedem la clubul elevilor la o apa plata etc si alte chestii nesanatoase.

1.sonykel
 2.mushu
 3.jkl
 4.S.catalin
 5.
 Comment
- 

1.sonykel
 2.mushu
 3.jkl
 4.S.catalin
 5.FLORYN
 6.
 7..
 8...
 9.... , sunt cu ochii pe voi ! , sunt cu ochii pe voi !
 :thumbsup:
 Comment
- 

1.sonykel
 2.mushu
 3.jkl
 4.S.catalin
 5.FLORYN
 6.andrushk
 7.beciacusticLast edited by SoNyKeL; 19 August 2010, 15:28.If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
 Comment
- 

Unde ati fost hahalerelor care sunteti voi niste hahalere ? )). Am trecut pe acolo cand am luat o pe prietena mea de la munca dar nu erati niciunu la palat sau am fost eu chior ? )). Am trecut pe acolo cand am luat o pe prietena mea de la munca dar nu erati niciunu la palat sau am fost eu chior ? . Hai ca va iert ca imi sunteti simpatici si nu glumesc cand zic asta . Hai ca va iert ca imi sunteti simpatici si nu glumesc cand zic asta Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
 Comment
- 

eram sus mai ``rocky`` , eram sus in parcare... , eram sus in parcare...

1.sonykel
 2.mushu
 3.jkl
 4.S.catalin
 5.FLORYN
 6.andrushk
 7.beciacustic
 8.lepiliv

ieri s-au implinit 3ani de Logan Club Constanta...
 asta , asa ca sa nu va plangeti ca nu am organizat nimic , semintele si apa minerala au fost din partea casei 

PS.noroc cu LepiLiv ca si-a adus provizi de rontaieli...
 sigpic
 Comment

Comment