If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Beleaua tu nu trebuie sa gasesti carne in frigider . Oricum astea de joi si de vineri si de .. sunt intalniri neoficiale, nu se contorizeaza prezenta. Aia de duminica e importanta.
Bai baietii faza cu ``carnea in frigider`` a fost o gluma ce draq sper ca nu v-ati suparat , acum nu putem sa injuram pe cineva si sa-l punem la perete doar ca nu a venit cu noi la o cafea.
ma nu merg la portofolio pentru ca stiu ce probleme am de sanatate .. si eu sunt genu de om care vad ceva si imi iau .. de asta zic .. intai sa ma operez si dupa aceea am sa merg cu voi si la portofolio nu`i problema ...
stiu sonykel ca nu`i de joaca dar am amanat pentru ca sambata trebuie sa ma duc undeva unde nu poate fi amanat ... si pentru mine prezenta este obligatorie pentru ca , candva omul la care trebuie sa ma duc a fost langa mine la necaz ...
cu ce sa glumesc mai?
am lag gandesc in reluare gata mi-am dat seama...
cristi am o poza ptr u... dar nus cand fac rost de ea dar o pun direct pe forum fara sa-ti cer aprobarea
Intalnire LoganClub Constanta in data de 11 Noiembrie va fi la AQUA MAGIC in parcare la ora 16,si-au anuntat prezenta urmatori useri de mai jos ai forumului:
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment