If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
baieti tin sa va anunt ca 2 intalniri nu mai pot veni....plec in cantonament......asa ca daca o sa am net o sa mai intru daca nu ne auzim.....aveti grija de voi....
@Vitriol - sa traiesti frate ! Stai sa-i incarc bateria la ATV , sa-l vezi,
@On line 24 ore - imi pare rau pentru masina ta, sper sa se rezolve repede, si sa nu fie grav.
@Cristi - Daca te mai pot ajuta cu ceva , cu cea mai mare placere.
@30rdd - succes in cantonament !
Baieti ce naiba mai, am inceput sa venim din ce in ce mai putini la intalniri, care'i scuza? Nu sunt eu ala cu mersul la un suculet in bar , dar cu prezenta in parcare nu o dau cotita . Aveti dreptate nu'i prezenta obligatorie, dar o jumatate de ora acolo nu cred ca e asa o povara sa ne vedem si noi , nu?
Cu stima , FLO.
sa lasam liniutele pentru alte evenimente ca iar o sa zica lumea ca suntem cascadori.
ps. tu ai venit vreodata la intalnirile noastre cu masina ca nu te-am vazut pana acuma?
Eu eram in voiaj cand a fost faza cu cascadori.
ps.duminica am fost prima oara la intalnirile VOASTRE si eram cu Solenza (asa cum am si scris inainte de intalnire)
slz = solenza
poate ca odata cu incalzirea vremii isi vor aduce aminte de logan club inca cativa si vor reincepe sa vina la intalniri.nu vreau sa fiu rau dar acum incepe sa se vada cine este loganist adevarat.in alta ordine de idei 1. va multumesc toturor pentru sfaturile si lucrurile noi pe care le-am invatat si aflat de la voi si tin sa va anunt ca voi incerca sa va ajut si eu cand se va putea.2.cosmine poti sa ma treci si pe mine pe lista ca merg la brasov la intalnire si sper sa ne distram cat mai bine cu putinta si recomand tuturor celor din constanta sa incerce in limita posibilitatilor financiare si de timp sa vina...aduc un vin de va lingeti:P.pana data viitoare conduceti prudent si ochii pe fete
Care fete mai Alex ca au debia am timp sa vad semnele de circulatie,
Ah , nu vine ea vara, sa ne strangem iar la un gratar si o berica? Poate cine stie chiar si un pesciut ceva, nu?
frate nu mai visa la costinesti si alte localitati din jud cta cu atat mai putin la bulgaria ...
hai mai intai sa ne vedem mai des prin orash si dupa sa vb de plecari d'astea
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment