If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Posibil sa vin si eu Duminica asta dar nu promit nimic, daca o sa vin o sa ne vedem la Aqua la ora 16:00. A zis ca vine si prietena ( Cicutza ) daca e frumos afara.Sa auzim numai de bine
Weekendul asta sigur vreu sa merg prin statiuni sa mananc o pizza pe acolo pe undeva ... daca va hotarati sa mergem duminica sunt prezent, daca nu, o sa merg sambata si vin si duminica la intalnire.
For Those About To Ride I Salute You .Hail :paladin: Hail :paladin: Hail :vehicles_ChopperEmo
Sall all baieti....vad ca au aparut multe figuri noi si asta ma bucura mult.in alta ordine de idei,pufy...sa ma treci si pe mine pe lista pentru duminca pt ca vin
sa auzim numai de bine si imi place noul format al forumului
Eu acu am mai intrat pe forum am fost la Dacia Mioveni si aseara am ajuns. Nu stiu daca ajung la aqua sa vad cum imi termin lucrarile ca am cam ramas in urma in statiuni sigur nu vin
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment