Ba de ce zice astia ca sunt tampit
)
)
plus ca nu aveam cum sa intoarcem
si pentru mine a fost o surpriza.
D ... Locul e frumos ... Peisaj foarte frumos langa un lac ... Parcare mare spatioasa si luminoasa ( luminoasa doar ziua
)... Eu am fost de vreo 4-5 ori si parca e din ce in ce mai bine ... Mai nou au angajat ospatarita care stie romana ... Si au meniuri in romana
si e chiar ieftin ... Merita ... Si 2-3-4 masini sa mergem si tot e bine .... Eu ultima oara am fost cu parintii .. Acum 1-2 saptamani ... Super frumos
... de la piata de la supermarket ... super ieftin ... 300 de euro am umplut un logan de cumparaturi si am mancat si pe saturate la restaurant ... 

da ?? Ia ... Cand se intoarce florin acasa ? Si bobo sa lase si el un mesaj aici sa ne zica aproximativ cam cand se intoarce din saptaluna de miere
... Poate o facem cam pe la sfarsitul lui octombrie ... Intr`un weekend ... De acuma sa stiti ca yo sant ajutoru lu pufy la intalnirile in afara constantei ... 
) ... dar chiar ar fi fost o problema daca era o masina in plus
am dreptate ?
)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment