nu stiu.. ne vedem la aqua , preferabil cu masinile curate...
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Discutam treaba asta cand o sa vii, pentru ca nu cred ca ne cunoastem. Pentru duminica avem destul de tras, dar prefer sa nu mai vorbim de treaba asta decat personal. Motivele... tot fata in fata le discutam.Originally posted by 78 PSU View Postsalve!
am loc de adunare: plecare din portul tonis pe platforma si filmare prin portul tomis si faleza!!!
ce spune-ti? mai ales sonik???
Numai de bine!sigpic
Comment
-
Poi facem si noi treaba asta pe 10 15 intalniri, nu de alta dar asa vine lumea
sigpic
Comment
-
si EXD are masina busita??
... cand , cum ?? ... si ba hahalelelor sa ma bagati si pe mine in filmulet sa nu uitati ;)
aa.. uitasem... pe ``mosu `` mi-am luat foc pe el cand am vazut ca nu mai mergea xenonu
si tot el era cu gura mare... si.. l-am facut sa taca
My car ... B-64-PLV / CT-79-EMA
...
Comment
-
Salut baieti. Duminica acum nu pot veni, sunt ai mei plecati la tara si se intorc de abia luni
. Sper sa ajung Duminica viitoare. Numai bine tuturor
Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
am revenit si cu 2 poze...
.... acum sper ca intelegi pufy dece m`am luat de mos mai tare ... ....
of of of of of ofLast edited by SoNyKeL; 26 April 2009, 09:40.My car ... B-64-PLV / CT-79-EMA
...
Comment
-
ceva de genul s-a mai discutat acum cateva pagini ...
sigpic
Comment
-
Am si eu o problema cu masina . cand dau sa plec de pe loc imi tremura urat de tot dar dupa nu mai tremura . are cineva idee ce poate fi ? ca in doua ora am auzit o gramada de ideii, poate e pe aici cineva care ma poate ajuta1.6 MPI CRAZY DRIVER
Comment
-
hellman ambreiaju sau placa de presiunea...
pigoo esti total pe dinafara ala alin dragan facea spam...
andreea sami dea pm organizatoru vostru sau tu si o sa va dau si eu numaru meu... deci veniti exact vineri pe1???
sigpic
Comment
-
Dar cam cu ce ganduri veniti voi aici? Stati pana pe 3 mai?Originally posted by andreea13 View PostO gasca din LC Bucuresti se va deplasa la mare de 1 mai.
ce ziceti , origanizam un fulger la voi ?
cum ar fi mai bine..sa lasa`m numere de tel..sau sa ne dati numerele de tel sa va sunam cand ajungem acolo ?
bafta
L.E. - evident ca ne vedem. Unde hibernati?
Hellman, miroase a placa de presiune decalibrata si disc de ambreaij f"#@t. Nu de alta, dar si la mine e cam la fel.sigpic
Comment

Comment