bai deci imi cer mii de scuze ca nu am mai reusit sa vin dar din anumite motive nu am mai reusit sa primesc finantarea pentru drum , si persoanele cu care trebuia sa vin au cam dat-o cotita. Ramansesem doar eu singur pe masina si prea putini bani. Chiar regret ca nu am fost cand am vazut pozele si cat de frumos era pe acolo.
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
mergi la SIAB,zi ca daca e te iau cu mine?Originally posted by miTzaHbai deci imi cer mii de scuze ca nu am mai reusit sa vin dar din anumite motive nu am mai reusit sa primesc finantarea pentru drum , si persoanele cu care trebuia sa vin au cam dat-o cotita. Ramansesem doar eu singur pe masina si prea putini bani. Chiar regret ca nu am fost cand am vazut pozele si cat de frumos era pe acolo.
Comment
-
la SIAB merg si cu pejosu daca e si tot mergOriginally posted by SUPERCARmergi la SIAB,zi ca daca e te iau cu mine?
, da SUPERCAR pastreaza si mie in loc ca 100% merg.
Comment
-
deci maine seara ora 18:00 ne vedem in parcu tabacariei da .. acu sa nu ma mir daca ma duc si sunt singurel
) am un logan gri CT40DZU
) acu injurati`ma cei care m`ati vazut si conduc mai nebuneste
Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname "
)
Comment
-
stai linistit ca vom fi prezenti acolo destui,poti veni chiar mai repede la 5 si 50 de minuteOriginally posted by Beleauadeci maine seara ora 18:00 ne vedem in parcu tabacariei da .. acu sa nu ma mir daca ma duc si sunt singurel
) am un logan gri CT40DZU
) acu injurati`ma cei care m`ati vazut si conduc mai nebuneste 
Comment

, sunt cu ochii pe voi !
Comment