If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
apar si eu daca e p`acolo prin zona sigur pentru moment ... si inca o chestie supercar .. trece la liviu mai gros sa vada omu ca trebuie sa confirme si tre sa vina obligat ))) ca de cand tot zice ca apare
apar si eu daca e p`acolo prin zona sigur pentru moment ... si inca o chestie supercar .. trece la liviu mai gros sa vada omu ca trebuie sa confirme si tre sa vina obligat ))) ca de cand tot zice ca apare
a venit si data trecuta era la mine in buzunar facea nanicu...
ps... poze cu liviu in actiune
liviule vezi ca zilele aste ajung filmuletele la zzz... stii tu ce , stii tu cum , stii tu unde
o sa-ti iei lectii de innot in tabacarie
nu domne acum serios ca eu cu liviu comunicam foarte des mi-a zis dece nu avenit afara ploua si colacelu lui era la vulcanizare de cand cu ultima ploaie si daia nu a putut sa vina...
a venit si data trecuta era la mine in buzunar facea nanicu...
ps... poze cu liviu in actiune
liviule vezi ca zilele aste ajung filmuletele la zzz... stii tu ce , stii tu cum , stii tu unde
o sa-ti iei lectii de innot in tabacarie
nu domne acum serios ca eu cu liviu comunicam foarte des mi-a zis dece nu avenit afara ploua si colacelu lui era la vulcanizare de cand cu ultima ploaie si daia nu a putut sa vina...
comunicam. .asa e dar o sa fi tu vulcanizat )) nu am venit pt ca era naspa afara. .si pe 14 nu vin pt ca o sa fiu plecam din localitate. .next time !
Salutare. Vad ca v-ati distrat ultima data. Poate ma invatati si pe mine ce faceti voi acolo. Pe 14 cred ca vin si eu ca doar e ultima intalnire pe anu asta la care mai pot veni si eu.. prietenii stiu de ce
PS am o pb nu primesc mail cand se scrie aici si stau de fiecare data sa caut topicu.. se poate rezolva cumva?
apv`ule pe unde stai in cta ... ca pana la urma cand vin eu sau altcineva te poate agata .. stiu prb ta ... asta e si eu am patit`o da nu se poate sa lipsesti .. te agatam noi ...
apv`ule pe unde stai in cta ... ca pana la urma cand vin eu sau altcineva te poate agata .. stiu prb ta ... asta e si eu am patit`o da nu se poate sa lipsesti .. te agatam noi ...
Vorbim pe mess daca e dar nu e acelasi lucru daca nu vin cu masina
Salutare. Vad ca v-ati distrat ultima data. Poate ma invatati si pe mine ce faceti voi acolo. Pe 14 cred ca vin si eu ca doar e ultima intalnire pe anu asta la care mai pot veni si eu.. prietenii stiu de ce
PS am o pb nu primesc mail cand se scrie aici si stau de fiecare data sa caut topicu.. se poate rezolva cumva?
chiar nu am putut sa trec cu vederea comentariul tau ironic ... nu e frumos ....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment