Originally posted by SUPERCAR
Intalnire Constanta - resuscitare!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Stiam...dar una e sa se faca o intalnire la Cta vara si alta e sa mearga lumea la TM. In Cta vine lumea la plaja vara si daca tot vine dc sa nu vina si la intalnire... Eu cred ca ar fi cam greu sa venim toti la Tm...Originally posted by crististreuleain caz ca nu stiai, eu v-am dat intilnirea prima data la constanta :d si uite ce a iesit! timisorean mindru de constanteniIn tara momentan.
Comment
-
da ma astept ca am muncit de mi-au sarit capacele si am suportat destule ca sa strang banii de masina si acum sunt si sarac si fara masina
ce-i de la dacia miau zis ca pe 7dec eu sper ca mai devreme... de felul meu sunt optimist asa ca nu stiu ce sa zic... oricum ii mai las maxim o saptamana si ma duc pe la ei vreau sa mai vad si preturile la accesorii sa ma interesez de kitul adventure.
PS. cine a fost in seara asta la sala poa sa confirme ce fericit eram in loganul lu hellman... dabia il astept pe al meu.
sigpic
Comment
-
Originally posted by BRUTUSANFpe 1 decembrie la brasov
Bravo dom'le! Superba idee!... Deschide un topic cu intalnirea nationala a LoganClub si promit ca voi face lobby zilnic pentru asta
!
Timisoara, Constanta, Brasov... ce mai stati? sa auzim comentarii!...
Comment
-
gata boss uite si thread-ul aciuleaOriginally posted by Sp!keBravo dom'le! Superba idee!... Deschide un topic cu intalnirea nationala a LoganClub si promit ca voi face lobby zilnic pentru asta
!
Timisoara, Constanta, Brasov... ce mai stati? sa auzim comentarii!...
"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Inca doua filmulete de la intalnirea din 14-10-2007
http://www.youtube.com/watch?v=j29EfLggUG4
http://www.youtube.com/watch?v=-0E4cixGXV4
Comment
-
am si eu o rugaminte ... nu mai postati filmulete pe youtube sau dak le postati uitati-va si voi sa nu se vada nr de inmatriculare , chestii d-astea ... si nu le mai puneti nume gen : apv vs zzz sau nume care sa sugereze nr de inmatriculare ... bagati si voi ... balaceala la aqua , caterinca pe plai romanesc , mentons production etc... PLS ...
Comment

Comment