Mai cu hartiuta nu faci decat un singur lucru. Cel mai bine este sa abordezi driverul, si sa-l inviti la intalnire si la taclale pe forum. Cel putin eu asa am facut tot timpul, si daca am fost refuzat din start , asta a fost , dar poate este interesat omu , cine stie.
CONSTANTA!!! Intalniri in trafic... CONSTANTA!!!
Collapse
X
-
de acum cand vedeti un logan kiss alb cu numere rosii ( ct 049711 ) sa va feriti ca sunt suparat tare pe traficu` asta din ctaOriginally posted by FLORYNSa vezi maine intalnire in trafic,
.
)
daca va vad pe astia de pe forum de pe aici va dau si eu cate un claxon ... daca imi raspundeti bine daca nu ... ne vedem noi duminica
Comment
-
este nicusor84 a mai fost la intalniriOriginally posted by Costin_ctAzi am vazut un Logan albastru mineral care avea stickerele cu LoganClub puse pe masina cu nr de inmatriculare CT-84-GNA. Statea la semafor la intersectia din Tomis 3. Cine este ca nu l-am vazut pe la intalniri?
Comment
-
Daca te prind pe pod de la buteli, avem timp sa ne si bem cafeluta lejer. Si tine minte toate loganurile stikerite, trebuiesc neaparat atentionate (flash+claxon), de prezenta voastra !Originally posted by hessuSde acum cand vedeti un logan kiss alb cu numere rosii ( ct 049711 ) sa va feriti ca sunt suparat tare pe traficu` asta din cta
)
daca va vad pe astia de pe forum de pe aici va dau si eu cate un claxon ... daca imi raspundeti bine daca nu ... ne vedem noi duminica
, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment

D
....dar ramai preferatul nostru.....
)
Comment