AUTOMOTOR Vs REDAC Craiova

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • AUTOMOTOR Vs REDAC Craiova

    Am deschis acest thread cu scopul de a posta multumirile si nemultumirile legate de aceste doua service-uri ,agreate DACIA , daca sa le evitam sau nu.

    Incep eu : Am fost in primul an de garantie la REDAC - FOARTE NEMULTUMIT deoarece -> nu au fost de acord sa vin cu consumabilele mele, nu m-au lasat sa stau de nici un fel langa masina. Am mai fost cu masina de 4 ori pana mi-au schimbat tamponul de la motor, am fost de 3 ori pana sa se convinga ca a inceput sa se duca vopseaua (diluata) pe anumite parti ale masinii + ca mi-au facut-o precum o caruta, am fost cu masina de 6 ori cu alarma, montata la ei, imi porneste singura, nu au stiut ce sa ii faca. TOTAL NEMULTUMIT de acest service.

    Desi am criticat si AUTOMOTOR, am fost luna aceasta la ei, pentru anul 2 garantie + ITP facut tot la ei. Am stat pe toata perioada de verificare langa masina, verificata complet, consumabilele mele. La ITP la fel, nici o problema. Preturi acceptabile.

    AUTOMOTOR = 1
    REDAC = 0
    Last edited by dominum; 21 March 2011, 13:23.
    House is in the house

  • #2
    @dominum - si eu votez tot pentru AUTOMOTOR......
    Mai este mult pana departe ...sigpic

    Comment


    • #3
      Am fost anul trecut la Automotor sa fac ITP-ul. Si cand era masina pe standul de frane li s-a stricat scula. Am fost nevoit sa ma duc in alta parte si nu in aceeasi zi (era sambata). La Redac (exceptand pretul cam piperat) am fost multumit la reviziile facute.

      AUTOMOTOR = 2
      REDAC = 1

      Comment


      • #4
        Automotor , acolo mi-am facut masina din 2005 de cand o am
        LoganClub Craiova

        Comment


        • #5
          Pana acum este 3-1 in favoarea AUTOMOTOR
          House is in the house

          Comment


          • #6
            In martie trebuie sa fac revizia de 3 ani. Am sunat si la Automotor si la Redac pentru a afla preturile si daca pot sa imi cumpar consumabilele. Cei de la Automotor au spus ca pot sa vin , dar sa aduc factura, chitanta, certificat de conformitate si am voie sa stau langa masina. Pret manopera 150 ron.Am facut un calcul , ma ajunge la 300 ron cu totul.

            Cei de la Redac au spus ca trebuie sa cumpar de la ei + ca nu am voie langa masina, iar pretul final, incluzand consumabilele de la ei + manopera ma ajunge la 400 ron .

            Asa ca, tot Automotor ramane baza
            House is in the house

            Comment


            • #7
              sincer,eu am fost foarte multumit de redac!am facut la ei reviziile pana la3 ani si nu am dc sa ma plang!cand am avut masina in garantie,nu sa pus problema sa nu fii rezolvat!desi la inceput am avut si eu de furca cu ei,dar cu putine certuri am rezolvat!
              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

              Comment


              • #8
                @pipan - si eu am fost multumit in anul 1, cand nu prea stiam cum merge treaba cu consumabilele etc.. Acum nu mai dau pe acolo dupa toate problemele cu ei.
                House is in the house

                Comment


                • #9
                  eu unu am lucrat numai cu automotor la primele 2 revizii si la ceva probleme pe care le-am avut si nu pot spune ca nu am fost multumit, deci votez si eu cu automotor
                  sigpic

                  Comment


                  • #10
                    interesante opinii insa stiti ce ma intreb, se uita pe posturile astea vre-o persoana autorizata de la dacia?!
                    Mai este mult pana departe ...sigpic

                    Comment


                    • #11
                      mai bine sa nu se uite ca poate ajungem pe mana lor dupa aia si pentru parerile proaste ajungem sa primim servicii proaste, ca de "asa e romanii" si in loc sa invatam din critici ne razbunam pe cei ce ne critica.
                      sigpic

                      Comment


                      • #12
                        La Redac in Craiova sunt niste tepari

                        Am vazut pe un site de vanzari auto un Logan preluat de la Leasing de Redac, full option etc, la 6200 de euro si 22000 km, iar in urma discutiilor telefonice au fost de acord sa reduca la 5800, acceptabil zic eu dupa cum era prezentata masina. La fata locului, situatia era total diferita: masina arata bine, dar cricul nu era original, era rupt si ruginit, roata de rezerva era uzata de tot si cu geanta ruginita, discurile de frana si capetele de bara prezentau un grad de uzura avansat (sunt evident schimbate cu unele mai vechi, pentru ca nivelul de uzura nu e de 20000 de km). Si eu am logan si am 80000 cu el si discurile nu sunt asa uzate. Sa nu mai vorbim de cauciucuri, care erau 3 marci diferite. De radiatorul de la AC nu sunt sigur, dar si acela parea schimbat. Dar cel mai mult m-a deranjat, pe langa toate piesele inlocuite de pe masina, a fost atitudinea unui angajat de la REDAC, un grasan caruia nici nu am facut efortul sa-i retin numele, la adresa lipsei mele de pricepere referitor la masini, insinuand ca masina nu are nici un fel de probleme si ca vreau sa-i scad pretul. Mai ramanea sa ma faca taran pentru ca nu arunc banii pe porcaria lor de masina de pe care si-au tras toti piese. Aveti grija la ce cumparati de la Redac.

                        Comment


                        • #13
                          Automotor - serviabilitate
                          Redac - indiferenta

                          Comment


                          • #14
                            nu cunosc Automotor, dar la Redac cred ca e o problema pentru ca la intrebarea: cat ma costa montajul a doua boxe pe spate au raspuns sec: 150 de lei si boxele nu fac atat... cred ca este cam mult...

                            Comment


                            • #15
                              Nu m-as duce la service-ul subinginerului Bondoc (AUTOMOTOR) nici daca mi-ar lucra gratis la masina. In 1998 angajatii lui Bondoc mi-au furat clapeta de soc de la o Dacie si de atunci nu am mai dat pe la ei. Redac sunt piperati dar am ajuns cu masinile la peste 200 mii km fara nici o problema tehnica, ceea ce inseamna ca isi fac bine treaba.
                              Mai mult, in 2003, la o Solenza, cei de la Redac mi-au schimbat CV (agata usor intre a doua si a treia) in garantie si nu am mai revenit cu masina nici macar sa stranga vreunu surub dupa ce am schimbat CV, totul fiind OK.
                              Am schimbat rulmenti, bielete, am reparat un Logan dupa un usor accident la Redac, in 2010, si totul a fost OK. Insa preturile sunt nejustificat de mari la Redac, de ex. pentru prima revizie la Logan II, cea de 20.000 km, mi-au luat - cu totul de la ei - aproape 200 euro, ceea ce e exagerat! Redac e scump dar nu ramai cu masina sa nu porneasca dimineata cum mi-au "reparat-o" cei de la Automotor cand mi-au furat clapeta de soc.
                              Last edited by Doru Rotaru; 1 March 2015, 16:41.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google