Arata apetisant. Pozele sunt din 2004 ?
Retete Culinare si ce mananca Mafiotii
Collapse
X
-
Cum a iesit carnea? Ai marinat-o sau ai tinut-o la rece la maturat? Nu de alta, dar pare destul de fibroasa (fiind proaspata), iar recomandarea bucatarilor de elita este sa se tina cu condimente cel putin 2-3 zile (cand va incepe sa isi schimbe culoarea catre un bordo inchis) sau in baitz (ca si vanatul).
Daca nu ai pregatit-o inainte in niciun fel, cat ai fiert-o?The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
A fost rasol de manzat, osul l-am pastrat pentru ciorba de burta iar carnea nu am pregatit-o deloc inainte. Am taiat-o ca pentru tochitura si am pus-o la fiert pana a scazut, la sfarsit i-am pus si un pahar de vin si ulei de s-a rumenit, a stat pe foc aproape 3 ore pana s-a facut frageda si gustoasa.
Comment
-
3 oreeee....asa da !!! ma gandeam ioOriginally posted by vasile78 View PostA fost rasol de manzat, osul l-am pastrat pentru ciorba de burta iar carnea nu am pregatit-o deloc inainte. Am taiat-o ca pentru tochitura si am pus-o la fiert pana a scazut, la sfarsit i-am pus si un pahar de vin si ulei de s-a rumenit, a stat pe foc aproape 3 ore pana s-a facut frageda si gustoasa.
sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
ceva sanatos

sigpic #
Comment
-
Pentru regim !!! poate ai vrut sa zici.....
Ai putea sa prezinti emisiunea la "cireasa de pe tort" de la Prima Tv...semeni cu alaOriginally posted by adimrv View Postceva sanatos
sigpic
Maică, ce mafioți de treabă !!!
Comment
-
si ceva mai dulceOriginally posted by kenjiro_sanga View PostPentru regim !!! poate ai vrut sa zici.....
Ai putea sa prezinti emisiunea la "cireasa de pe tort" de la Prima Tv...semeni cu ala
Attached Files

sigpic #
Comment
-

pune si reteta 
Comment