Nu mai fiti asa negativisti!!! Eu sunt convins ca va fi vreme frumoasa duminica. Asa ca lasati vislele acasa!!!
Intilniri si mai mult povesti Logan Club Deva
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mergi drept inainte cum vii din Deva, dupa al 4-lea semafor este pe dreapta Hotel Maier (nu ai cum sa nu il vezi) acolo faci la dreapta si tii inainte pana te apropii de poarta Combinatului (e un indicator acolo cu AMCOSID negru pe alb) acolo faci stanga , dupa 150-200 m faci dreapta peste un pod (prima curba la dreapta / primul pod) si mai mergi inainte cam tot atat pana treci de o cladire alba mai mare pe partea stanga, (este intr-o curba usoara la stanga) faci stanga si intri pe drum pavat cu piatra cubica. De acolo nu mai ai cum sa nu gasesti intrarea la castel - e imediat.Originally posted by kenjiro_sanga View PostLa castel cum ajungi ?nu am mai fost de cand aveam 8 ani, pe langa magazinul ala PUMA, pe acolo pe undeva!
Poate plecati din Deva impreuna si atunci e mai usor.
Tare as fi vrut sa vin si eu.
bafta.
Comment
-
@kenjiro_sanga-Ne putem intalni la o ora convenabila in deva si mergem impreuna.
@mikebike72-Lasa ca vi la urmatoarele intalniri.
Intre timp mi-a venit in cap o locatie la fel de superba,dar acum ma abtin sa nu mai stric socotelile.Oricum pot sa spun ca viitoarele poze cu locatia de la urmatoarea intalnire vor fi la fel de frumoase,daca nu chiar mai frumoase.Asta daca binenteles vor fi si restul de acord.Si asta ca sa vada toata tara ce locuri superbe avem noi aici in hunedoara.
Comment

))

oricum vi le spala ploaia....

Comment