A Patra Intalnire A Loganistilor Din Zona Moldova - Galati, 14 Iunie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• SoNyKeL
    replied
    eu sunt calm lefter , am facut niste achizitii negandite ptr perioada asta...
    deci cine face cinste? nu sunt foarte pretentios

Leave a comment:

• cristi3775
    replied
    oameni buni......eu am sa iau toata familia cu mine...cred ca si pisica....weekendul asta tare greu o sa treaca......ce bine era daca era acuma intalnirea.......3 zile de tolaneala...offf..
    nu-i bai.....s-a nimerit bine oricum, caci vineri iau salariul..., si am ce cheltui..

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    trebuai sal pui in lista ba capcaune dadeai copy paste la lista aici...

Leave a comment:

• andy_x3m
    replied
    CT-05-DAC - Andi
    Cica trebuie sa imi dau numarul, asta sa nu zic ca tre sa va dau un numar

Leave a comment:

• ady62
    replied
    Au mai ramas doar cateva zile pana la intalnirea loganistilor... au inceput discutiile ?
    Attached Files

Leave a comment:

• Nikolas_bnm
    replied
    Te poti apuca de curatenie .No Problem (sunt invatat)

... ...
    Last edited by Nikolas_bnm; 7 June 2009, 00:01. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• KELBURTOS
    replied
    Rog organizatorii sa programeze un gratar si mai pe seara,eu plec pe la 14,30 din bacau si o sa vin flamand si insetat de pe drum,rog aveti mila de mine.

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Nicu...am citit totul si cum trebuie(nu stiu cum ai tras tu aceasta concluzie)...si cum de obicei las de la mine...las si de data asta...dar tine cont ca Lucian nu a pomenit ca la intalnirea de sambata spre duminica se va gasi in acea locatie si piscina...pur si simplu asta am vazut asta am pozat(am mai spus-o)...acum daca vor citi alti posibili participanti la intalnire vor vedea niste discutii contradictorii dintre doi "organizatori" sa le spunem asa...si ce vor intelege...?

PS...voi avea grija sa fac curat pe acest topic dupa ce citesti acest mesaj.

Multe salutari tuturor loganistilor participanti la intalnirea care va avea loc.
    Last edited by valeriuciprian; 6 June 2009, 23:37.

Leave a comment:

• Nikolas_bnm
    replied
    Valeriu ,tu ca de obicei nu citesti totul si cum tebuie, am spus ca o singura poza e ''falsa'' pentru ca nu ai surprins si acele sirene care incalzesc (apa ) atmosfera si atat . (si asta nu cu rautatea ...) Sonykel stai linistit ca scaunele par ele asa mici din cauza pozitiei luate de fotograf ,dar in realitate sunt destul de confortabile si primitoare . (gramatica...)

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Ba Sony...sincer iti spun nu vei avea timp sa stai jos...te vor fugarii prietenii mei...am polite de platit

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    grav nu mai vin , scaunele alea prea mici ptr mine domnu organizator fa rost de scaunea teapane de lemn solid
    si cei cu ateate locuri de sport? ce eu vin sa fac miscare? vin sa zac in cur
    Last edited by SoNyKeL; 6 June 2009, 23:11.

Leave a comment:

• valeriuciprian
    replied
    Deci sa lamurim ceva...pozele nu au cum sa fie falsa...ca nu le prelucrez...asta am vazut asta am pozat...nu stiu de ce imi face impresia...dar tu tragi inapoi?
    Cu sau fara piscina (pe care o critici) pe care am surpins-o in poze intalnirea tot va avea loc...si baietii se vor racori intr-un mod s-au altul...bine acum baietii ii vor cere o bere lui Lucian ca nu e piscina...decontez eu acele beri...nu-i problema
    Last edited by valeriuciprian; 6 June 2009, 23:14.

Leave a comment:

• Nikolas_bnm
    replied
    Din toate aceste poze ,una singura e falsa !

.................................................. .................................................. ......

Cea cu piscina,( cu talente) acesti ''sefi'' nu au vrut sa vizionati si voi ce sirene incalzesc (apa) atmosfera .(sa nu ma dati in primire,ok?) Am o dilema ,va rog sa ma ajutati ;Sa particip si eu cu sirenele? sau nu? cu toate ca sunt varsator! Deci...
    Last edited by Nikolas_bnm; 6 June 2009, 22:29.

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Revinim cu poze proaspete, de la complexul Pibunni, realizate astazi de catre Valeriu.
    Inca mai aveti sanse sa va razganditi, sa stiti.......
    Attached Files

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Daca nu avem, il sun imediat pe nea Jiji pentru materia prima. Facem unul de tipul...pimp my ride

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google