Pentru sambata, cei care se vor alatura prietenilor nostri de peste mari si tari, in complexul Pibunni, va rog sa va treceti in lista. Vrem sa avem o imagine a participarii
1. lupulucian
2.Nikolas_bnm
3.sufleth
4.cata29
5. cronos_ro
6. gl_mmm
7. crapino
8.iashca
A Patra Intalnire A Loganistilor Din Zona Moldova - Galati, 14 Iunie
Collapse
X
-
Nu stiu daca este important amanuntul urmator, dar am detalii despre piscina. Este a noastra. Asa ca sa nu va uitati slipurile. Daca va intereseaza. Scuzati de interventie.
Leave a comment:
-
Bine zis Cory...eu propun sa nu mai mancati si sa nu mai beti nimic incepand de azi ca sa poata incapea mai mult si mai bine la garboavele...si propun un slogan..."Distractia pe primul loc"...succesuri multe
Leave a comment:
-
Gata, am intrat in linie dreapta. Puneti berea la rece, friptanele la fezandat (pe caldura asta in cateva ore se rezolva), bateriile pentru foto la incarcat si lustruiti masinutele ca a mai ramas o zi jumate si ne gasim!
Leave a comment:
-
Pentru sambata, cei care se vor alatura prietenilor nostri de peste mari si tari, in complexul Pibunni, va rog sa va treceti in lista. Vrem sa avem o imagine a participarii
1. lupulucian
2.Nikolas_bnm
3.sufleth
4.cata29
5. cronos_ro
6. gl_mmm
7. crapino
Leave a comment:
-
1. lupulucian
2.Nikolas_bnm
3.sufleth
4.cata29
5. cronos_ro
6. gl_mmm
7. ...
Leave a comment:
-
1. lupulucian
2.Nikolas_bnm
3.sufleth
4.cata29
5. cronos_ro
6. .....
Leave a comment:
-
1. lupulucian
2.Nikolas_bnm
3.sufleth
4.cata29
5. ....
haideti baieti la dilailaaaaaaaaaLast edited by lupulucian; 11 June 2009, 08:11.
Leave a comment:
-
--------------------------------------------------------------------------------
1. lupulucian
2.Nikolas_bnm
3.sufleth
Leave a comment:
-
1. lupulucian
2.Nikolas_bnm
3.
Leave a comment:
-
1. lupulucian
2..
Leave a comment:
-
Eu am cistigat dar sa stii sony ca voi ramine devotat masinii mele.(logan-2004)ca nu am bani sa-mi iau altul mai nou
Leave a comment:
-
Ba Sony...eu sunt sincer cu tine...vroiam sa te chem si pe tine aici...ca imi merge bine...dar daca ai dat din casa...lasa nu mai veni
Leave a comment:
-
valeriu a castigat potu de la loto , a luat banii si a fugit din tara , cica vrajeala ieftina la el , ca e in delegatie
Leave a comment:

Leave a comment: