A Patra Intalnire A Loganistilor Din Zona Moldova - Galati, 14 Iunie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nikolas_bnm
    replied
    Andy,Ce mai tura-vura,esti bun ramai la noi.Calitate maxima la pret minim.Hai pa, ca cu voi nu mai ajung maine la munca.

Leave a comment:

• tonyx
    replied
    acum am luat si eu pozele sunt super sa speram ca o sa mai fie intalniri si o sa avem mai mult timp sa ne cunoastem sau cine stie poate si cu alte ocazii
    Last edited by tonyx; 14 June 2009, 23:08.

Leave a comment:

• ROAD EMPIRE
    replied
    Excelent ! Felicitari baieti

Leave a comment:

• lupulucian
    replied
    Super linkul Andy. Merge struna. Marfa pozele

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    of parca incepe sa-mi para rau ca sa terminat: imi pare rau ca nu am socializat cu toti ca nu am avut timp sau mi-a fost lene... dar revin , eu cu cine beau o bere cu alcool?

Leave a comment:

• cata29
    replied
    andy nu ti a scapat nimic cam toate fazele le ai prins bravo esti tare

Leave a comment:

• andy_x3m
    replied
    Dupa cum am zis, am urcat fisieul pe un host si gasiti link-ul AICI. Pozele sunt micsorate, daca vrea cineva in mod expres pozele la rezolutie mare il rog sa imi spuna si vedem cum facem sa intre in posesia lor.
    Zi buna!

Leave a comment:

• dan.gutu
    replied
    Cred ca masina mea ai tinut-o minte,ca eram ca magaru' intre oi .Oricum Sony te calc cand vin la mare sa vad cat esti de rezistent la o feteasca de Tamboiesti .

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    am si eu o idee , cine poate si are timp , ar putea sa ia pozele din parcare acelea cu omu+masina sa le editeze si sa scrie in poze , membru si locatia... eu cu multi am vb am dat noroc dar multi sau prezentat buna sunt ion , vasile , costel , adi dar pe forum nu stiu cum va zice , si sincer eu sunt mai putoare nu am trecut pe la fiecare la masina sa va admir masinile... si ar fi bine asa sa ramana ca amintire sa stim sa ne recunoastem mai usor la intalnirile viitoare... oricum am cunoscut pe multi dintre voi cu care imi pare rau ca nu am stat mai mult la discutii dar soarele , lipsa de somn , si hidratarea(la ficat) si-au spus cuvantu asa ca mam retras in masina la umbra...

Leave a comment:

• stefano xlf
    replied
    frumos tineti-o tot asa si pacat ca nu am stiut ca masa si festivitatea a fost sambata ca ne aliam si noi brailenii
    Last edited by lupulucian; 14 June 2009, 21:46.

Leave a comment:

• florentinn
    replied
    Felicitari LCGL

Leave a comment:

• andy_x3m
    replied
    Il aveti ma, ca meritati

Leave a comment:

• Nikolas_bnm
    replied
    Cred ca se poate face un sondaj (isomar la cati vizitatori avem pe acest thread (avem reiting-ul f bun)

Leave a comment:

• cory
    replied
    Nea Iasca, ai pus punctul pe i la postul #364. Masinile sunt doar un liant care ne uneste, dar mai importanti suntem noi si sufletele noastre.

Leave a comment:

• dan.gutu
    replied
    Bravo baieti ! Nota 10,ospitalieri ca intotdeauna !

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google