da mircea, asa este. eu, cu 1.6 mpi ul meu, am consumat bacau-galati si retur 29 litri de benzina conform CB ului. asta in conditiile in care s-a mers cu 160-170 pe europeana si cu mai multe opriri. daca se merge mai economic, cu siguranta ca se ajunge intr-un milion, nu mai zic de diesel.
Excursii, Calatorii si Iesiri Organizate De LoganClub Galati
Collapse
X
-
Criza m-a palit si pe mine! Idei n-avem! Propuneri nici atat.Originally posted by gl_mmm View PostDeci:
- cine merge la Bacau?
- cu a cui masina mergem (preferabil un diesel, oricat as ura asta
)?
Cine poate merge cu masina sa scrie ca sa alegem cea mai convenabila varianta pentru drum.
Lista:
1. gl_mmm - pot merge cu masina
2. ...
Pentru cei care inca mai sunt in criza financiara
le spun ca un drum GL-BC-GL, impartzit la 4 insi, ar insemna aprox. 30 lei pentru benzinar si aprox. 20 lei pentru dizelar. Adica nu este un "capat de tara". Va invit deci pe lista ...
Pai sa mai luam o pauza atunci ... pana la urmatoarea invitatie la vreo lansare ...
Comment
-
M-am razgandit! Merg si eu la Bacau!Originally posted by valeriuciprian View PostEu merg la Bacau...am spus-o si pe topicul bacauanilor.
...vorbim.
Si mi-au trecut si dracii ... 
Lista membrilor LC Galati care participa la aniversarea 2 ani LC Bacau, in 09.05.2010:
1. valeriuciprian
2. gl_mmm
3. ...
Cei care s-au hotarat sa mearga, sa se treaca pe lista.
Plecarea va fi duminica dimineata in jurul orei 8. Si eu nu voi vrea sa conduc ...

Comment

... numa' ca ajungi in 2 zile! 

Comment