Ieri si astazi am folosit produse Ma-fra, pe loganul meu. Polish si ceara. Recomand cu caldura.
Accesorii si piese auto cumparate In Grup
Collapse
X
-
Comanda catre Mafra a fost lansata...
1 buc-Spuma activa JEDY SELF 54,15 lei
3 buc-ceara CARLUX 14,54 lei
total:97.77 lei
Cine mai doreste un litru de spuma activa la pretul de 10,83 lei?Attached FilesLast edited by valeriuciprian; 27 April 2009, 06:35.sigpic
Comment
-
Gata...comanda s-a dat ...din pacate ceara CARLUX nu are pe stoc
si o va primi peste 2 saptamani...Coletul va ajunge cu posta romana cat de curand
Pentru cei care doreau ceara...ramane valabila comanda pentru peste 2 saptamani?
Cine mai doreste un litru de spuma activa la pretul de 10,83 lei?sigpic
Comment
-
nu vreau sa deturnez topicul dar despre ce pompita este vorba? eu am aparat de spalat cu presiune B&D cu bidon de la ei dar nu face spuma bine ( am luat spuma activa din selgros 120lei 5litri ).Originally posted by valeriuciprian View Postgl_mmm...spuma o aplic cu pompita aceea mica(clasica pompita a LCG
) iar de clatit o clatesc cu pompa mare de 5 litrii...aceasta operatiune o voi face la tara...sau intr-un loc, descris de tine mai sus, pe care nu l-am gasit inca in Galati...ideal e o curte
In fata blocului sub nici o forma
vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
-
Cam asa ceva, speram sa mearga.Attached FilesZambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
salut vreau si eu un tub de ceara sa ma tineti minte si pentru spuma daca nu e nimeni ma trec eu acolola in lista sau trece-ma tu valiLast edited by lupulucian; 29 April 2009, 19:26.
Comment
-
Spuma activa JEDY SELF 54,15 lei
1.ValeriuCiprian
2.bogdan_1984
3.cory
4.Cristi_LCD
5.cata29
gl_mmm 1 Buc bidon CARLUX 14,54
bogdan_1984 1 Buc bidon CARLUX 14,54
Nikolas_bnm 1 Buc bidon CARLUX 14,54
cata29 1 Buc bidon CARLUX 14,54
Cata 29 sa imi spui daca e ok lista de mai sus ca sa stiu ce comand...Last edited by valeriuciprian; 28 April 2009, 23:33.sigpic
Comment
-
... si nu uita ca Valeriu TREBUIE sa ne dea restul la 15 lei, cat am platit fiecare. Adica 0,46 lei de caciula ... bai tata bai. Ce crede el ca ne fraiereste asa cu una cu doua??? Las' ca stim noi ... de banii astia el merge o saptamana cu "fumigena" lui.Originally posted by Nikolas_bnm View PostAm crezut ca se intelege , mai astept 14 zile.Pai nu?
Da vreau ,astept ceara CARLUX 14,54 lei sa vina la Galati sa pot intra si eu in posesia ei . E ok ?
Comment
-
vali,trece-ma pe mine in locul lui cata cu 1 l de spuma,ca el vrea doar ceara,merge?
si trebuia sa te gandesti la mine din prima,mai ales ca am pus tara la cale cu spuma in parcare la tine( cum s-o folosim cu pompita mica), raule!Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment

Comment