If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
eu cred ca ratez vreo 2 intalniri....
Dar o sa-i cunosc pe colegii din Piatra Neamt... Si sper sa ajung si la intalnirea nationala macar 1 zi. Sa ved ce-mi rezerva perioada urmatoare.
Undeva prin mai parca au fost peste 20 de participanti la intalnire. A fost super atunci.
Oare si locul unde ne intalnim sa fie de vina????...Mie mi-e indiferent putem sa ne gasim chiar si in parcare la ecosal...Acu nu stiu de altii...Eu cand pot sa vin,vin cand nu,asta e !!!!!!!
Auzi Valeriu?
Remarcile noastre au starnit exact pe cine nu trebuie. Deci........NU DESPRE VOI, CEI ATI POSTAT MAI SUS, ERA VORBA. Voi nu venisera-ti la intalniri fratilor? Pai.....
eu cred ca ratez vreo 2 intalniri....
Dar o sa-i cunosc pe colegii din Piatra Neamt... Si sper sa ajung si la intalnirea nationala macar 1 zi. Sa ved ce-mi rezerva perioada urmatoare.
Undeva prin mai parca au fost peste 20 de participanti la intalnire. A fost super atunci.
te asteptam cu mare drag la Piatra Neamt. Pe cand?
Interesanta discutia...Si eu ajung rarutz de ceva vreme..Cand sunt plecat, cand muncesc , cand masina este la tata ...Sper sa revin la normal cat mai curand :P ...
Asa e vara.. Pleaca lumea la gratare, concediu, plaja, mare, munte....
alte distractii.
Nu va alarmati, stati sa se termine sezonul, sa vedeti ca incepe sa se stranga din nou lumea la intalniri.
sunt un membru nou al acestui forum. Pana acum nu am fost la nici o intalnire. Dar mi-ar face placere daca m-as prezenta. Sa va cunosc si sa va arata Loganul meu.
trebuie sa las un id de mess? Si daca trebuie, cui il dau?
sunt un membru nou al acestui forum. Pana acum nu am fost la nici o intalnire. Dar mi-ar face placere daca m-as prezenta. Sa va cunosc si sa va arata Loganul meu.
trebuie sa las un id de mess? Si daca trebuie, cui il dau?
Bine ai venit printre noi Bogdan. Intalnirea se tine in fiecare duminica la ora 11 la intrarea auto a stadionului Dunarea. Si bineinteles, forumul.
Apropos de intalnire...deschid lista pentru duminica asta, ora 11,00, stadion Dunarea
ca, in momentul acesta, nu sunt sigur daca am sa vin. S-ar putea sa plec duminica sa mai fac cativa km la masina. Si nu vreau sa va stric vreun plan, ceva.
daca imi poate spune cineva unde e stadionul dunarea, ca eu nu stiu.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment