If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ciprian daca tot pleci in dubai adu si tu niste soare ca ne cam lipseste si nu-ti uita slipu acasa. Ziua de azi a fost Superba La Multi Ani Nea Nicu si va mai asteptam pe cei din Braila, Slobozia si Focsani . O seara buna sa aveti ca eu deja vad tulbure de la vin)
Last edited by lupulucian; 7 December 2008, 20:07.
Off-topic:O sa va trimit soare ca acolo e destul...
On-topic:Cati am fost azi?Dar cu exactitate...
Acum ca Fotograf Oficial avem...Organizatori de Intalniri este de mai de mult ne-ar trebui un Responsabil cu prezenta...Care sa posteze dupa intalnire lista cu cei prezenti...Si daca eu am deschis subiectul am o propunere...Ady62 ca doar el a infiintat condica de prezente...Astept propuneri si totodat astept acceptul lui ady daca e pentru sau...Pentru
1. Foarte tare intalnirea aceasta
2. Stima si consideratie pentru dany_vdf, dan.Gutu, bogdan_1984 (pun pariu ca te-ai nascut in '85) - prietenii nostri
3. Drum bun Valeriu in Dubai; am auzit ca-i saracia dreaq p'acolo - vezi sa-ti iei conserve la tine. Nu uita caciula de blana - daca n-o mai ai spune si ti-o da pe-a mea
4. La multi ani Nicule - esti the best. Si data viitoare sper sa aduci bere CU alcool. Macar sa nu suflam (eu si Lucian) ca spartzii in fiole ... Fara rezultat de culoarea ierbii adica.
Va promit ca data viitoare o sa aduc bere cu acool, ceai de tescovina cu ceva arome de piper,scortisoare,si nu va mai aduc si fiole sa suflati in ele, vad ca mai aveti un pic si ma dati pe mana O.P.C.-ului,asta luna viitoare.
Noroc ca nu suntem off topic, ca s-ar supara cine nu vreau eu.
Nicule, OPC-ul e mic copil tata ... A aflat Doamna ce-am facut. Si a vazut si poze. I'm totaled. Si nu mai sughita ca nu te pomenesc eu ... Si nici nevasta-mea.
@bogdan_1984: nu conteaza tata. Esti de-al nostru oricum. Ai dovedit-o. Respect.
@Lucian: multumesc pentru solutia de polish-at. Se pare totusi ca prostia si neindemanarea nu se curata ... cu polish.
Nu e prima data cand vin la intalnire. Am mai fost o data. Prin vara, daca nu ma insel. Poate acum iarna ca hibernez in oras, mai vin la intalniri ca e frumoasa atmosfera, pe bune. Chiar mi-a placut. Daca stiam ca se da bere, veneam cu maxi taxi
De mult nu ne-am mai strans asa multi... Au fost exact 20 de participanti si am facut si poze pentru condica de prezenta .
Si cateva instantanee de la mine.
La multi ani Nicule, sa ne traiesti!
Florin, da-mi o adresa de mail sa-ti dau si pozele pentru desktop.
Da frumos. La multi ani nicule, sa ne traiesti atat noua cat si celor din familie.
Felicitari pentru faptul ca desi frig si urat afara stiti sa va distrati.
Respect,
toni
Eu sustin propunerea lui valeriu:sa fie responsabil cu condica ady_62,nu tot el ne-a pus sa suflam in fiole dupa berea fara alcool?
sa vedeti voi daca mai aveti curajul sa mai lipsiti nemotivat!
Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment