LoganClub Galati - Intalniri

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mar1us1405
    replied
    Ar fi bine macar sa fie vreme de bulgareala)la ce frig e in seara asta o sa ajungem sa venim cu patinele.

Leave a comment:

• gheorgngv
    replied
    Mai nu mai speriati baiatu ca cine stie ce crede dupaia lasati-l sa se convinga ce oameni pasnici suntem si de gasca

Eu debea astept sa ma dau cu covorasu din porbagaj dar sa tina zapada pana duminica

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    ; deci n-ar trebui sa ratez intalnirea, nu?

Leave a comment:

• laureatu'
    replied
    Originally posted by IancuMIC View Post
    Mariuse, ai vazut; baietii sunt ok; pacat ca nu pot veni duminica; la botez
    Nu-ti face probleme, peste o saptamana organizam taiatul din motz!

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Mariuse, ai vazut; baietii sunt ok; pacat ca nu pot veni duminica; la botez

Leave a comment:

• mar1us1405
    replied
    Am si varsta am si permisulchiar de jumatate de an.Incerc sa ajung duminica.O zi cat mai buna!

Leave a comment:

• gheorgngv
    replied
    Originally posted by mar1us1405 View Post
    Buna seara!Sunt un fan vechi al clubului,dar anul acesta am implinit si eu varsta pentru a da de permis si as dori sa incep sa apar si eu pe la intalniri,nu stiu sigur daca reusesc duminica asta ca trebuie sa-mi iau si anvelope)dar daca mai este loc as dori sa-mi fac si eu aparitia pe la intalniri,daca nu deranjeaza pe cineva.
    Salut esti binevenit oricand nu se supara nimeni important e sa urmaresti forumul sa vezi cand ne gasim si unde. Chiar daca nu ai cauciucuri si vrei sa vii nu e obligatoriu prezenta doar cu masina poti veni, ne putem gasi sa ne cunoastem daca ai timp

Leave a comment:

• gl_mmm
    replied
    Ne vedem duminica la o bulgareala? Sanius chiar, om de zapada, ceva?

Originally posted by mar1us1405 View Post
    Buna seara!Sunt un fan vechi al clubului,dar anul acesta am implinit si eu varsta pentru a da de permis si as dori sa incep sa apar si eu pe la intalniri,nu stiu sigur daca reusesc duminica asta ca trebuie sa-mi iau si anvelope)dar daca mai este loc as dori sa-mi fac si eu aparitia pe la intalniri,daca nu deranjeaza pe cineva.
    Oricand vei vrea tu, loc este cat cuprinde. Si nu, nu deranjezi pe nimeni.
    Ai doar varsta legala pentru a da de permis sau ai SI permis?

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Suntem o comunitate foarte deschisa; oricand esti binevenit.

Leave a comment:

• mar1us1405
    replied

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google