Da,da vremuri calde cu ....gratare
LoganClub Galati - Intalniri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ce sa-ti spun Nicule, mai ai si pretentii.Originally posted by Nikolas_bnm View PostAdy, ai de dat doua spe beri ,pentru calitatea ''NASPA'' a unor fotografii.
Nu vine ea, caldura ,o-sa cautam umbra cu berea rece in mana si gratarul dupe noi.Na ,sac,frigule .
Comment
-
Frig domle , frig. Cred ca atragem frigul si caldura cu locatia noastra. Frig si curent iarna si cald de mori vara. Cum nu se poate mai bine.
Bun venit printre noi , noilor membri , vlad codrescu si baubaugtc.
Nicule, te descurci foarte bine. Lasa carcotasul sa spuna ce-o vrea el. Ady te descurci foarte bine, lasa-l pe celalalt carcotas sa zica ce vrea si el.
Hai ca a fost fain si astazi. Cu frigul nu stiu ce-o sa facem....Last edited by lupulucian; 22 February 2009, 17:58.
Comment
-
Da baieti super intalnirea...din pacate am fost nevoit sa fug pana la Braila in prima parte a intalnirii unde m-am intalnit si de cu baietii de acolo...si bineinteles ca si acolo era show mare
Bun venit inca o data noilor veniti si sunteti asteptati oricand la intalnirile noastre
In rest...o remapare,o gluma,o discutie...ce sa mai spun ...voie buna
sigpic
Comment
-
Salutare tuturor !
Sunt Cezar din Galati , posesorul unui veritabil Laureat Plus 1,4 MPI.
La ce perioade faceti voi intalnirile astea ? M-ar interesa si pe mine o astfel de intrunire
de loganisti. Vad ca pe ultima am ratat-o ; asta e , asta inseamna sa fii incepator
...
Comment
-
Lucian,sa inteleg ca dai tu cate un rand de :rachiu,vin,ceai ,etc la carcotasi si restul colegilor mai frigurosi care participa la intalniri cu regularitate?Originally posted by lupulucian View PostFrig domle , frig. Cred ca atragem frigul si caldura cu locatia noastra. Frig si curent iarna si cald de mori vara. Cum nu se poate mai bine.
Bun venit printre noi , noilor membri , vlad codrescu si baubaugtc.
Nicule, te descurci foarte bine. Lasa carcotasul sa spuna ce-o vrea el. Ady te descurci foarte bine, lasa-l pe celalalt carcotas sa zica ce vrea si el.
Hai ca a fost fain si astazi. Cu frigul nu stiu ce-o sa facem....
Valeriu a vandut ceaiul pe care ni-la promis la Braila
(si venisem pregatit ,pahar,cana ,halba ,carafa ,si nu in ultimul rand PIPETA
)
PS . Obligatoriu, sa fie fierbinti.Last edited by lupulucian; 22 February 2009, 21:36.
Comment
-
Originally posted by Nikolas_bnm View PostAdy, ai de dat doua'spe beri ,pentru calitatea ''NASPA'' a unor fotografii.
Las' ca vine el nea Iascha si va lamureste pe amandoiOriginally posted by ady62 View PostCe sa-ti spun Nicule, mai ai si pretentii.
Ceaiul acum l-am aruncat in chiuveta si am spalat termosul...ca am uitat de el...Lucian a primit ceai...Originally posted by Nikolas_bnm View PostValeriu a vandut ceaiul pe care ni l-a promis la Braila
(si venisem pregatit ,pahar,cana ,halba ,carafa ,si nu in ultimul rand PIPETA
)
PS . Obligatoriu, sa fie fierbinti.
Ultima fraza...motiv de cearta
Last edited by lupulucian; 22 February 2009, 21:35.sigpic
Comment
-
Motiv de cearta ,hmm,? Cine cu cine ,de unde si pana unde ? Si daca vine Iascha ce se intampla ? Aveti grija sa mai treceti unul la portiile fierbinti ,nu cred ca va refuza.Originally posted by valeriuciprian View PostLas' ca vine el nea Iascha si va lamureste pe amndoi
Ceaiul acum l-am aruncat in chiuveta si am spalat termosul...ca am uitat de el...Lucian a primit ceai...
Ultima fraza...motiv de cearta
Comment

Comment